Proposta de noves dates per a la EHF Champions League

Proposta de noves dates per a la EHF Champions League

La màxima competició europea planteja un calendari alternatiu a causa del Coronavirus: els vuitens de final es jugarien de l’1 al 7 de juny, els quarts del 22 al 28 de juny i la Final4 el 22 i 23 d’agost

L’estat d’alarma actual per la situació de transmissió del Covid-19 ha provocat l’ajornament de totes les competicions, inclosa la Lliga de Campions. Aquest dimecres la EHF ha anunciat una proposta de dates alternatives per a la disputa de les seves competicions, que no es reprendran en cap cas abans del mes de juny. La VELUX EHF Champions League es troba en els vuitens de final, ronda de la qual el Barça va quedar exempt gràcies a haver aconseguit la primera posició del grup A.

La proposta de la EHF, que ha arribat a través del seu president (Michael Wiederer), és que les competicions es reprenguin la primera setmana del juny. Així, els vuitens de final de la Champions es jugarien entre el 4-5 (anada) i el 6-7 de juny (tornada). Amb els equips confirmats, els quarts de final es disputarien entre el 25-26 i el 27-28 de juny amb el Barça jugant la tornada al Palau Blaugrana. Per últim, la data proposada per a la disputa de la Final Four de Colònia és el cap de setmana del 22 i 23 d’agost.

També s'han proposat noves dates per a la Champions femenina (Final4 el 5 i 6 de setembre) i per a la EHF Cup (finals el 29 i 30 d'agost). A més, l'Europeu sub20 es disputarà del 13 al 23 d'agost, coincidint amb l'Europeu sub18.

Totes aquestes propostes dependran de l’evolució de la pandèmia arreu d’Europa. En aquest sentit, la EHF es reserva dates límits per a cada fase per suspendre els respectius partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut