Barça – Aalborg Handbold: Repetim?

Barça – Aalborg Handbold: Repetim?

(20 hores, Esport3) El duel contra el conjunt danès es trasllada al Palau Blaugrana després de la victòria culer al Jutlander Bank Arena de fa només sis dies

Fa només sis dies el Barça s’imposava al Jutlander Bank Arena d’Aalborg per 30 a 34, i ara el duel entre culers i danesos es trasllada al Palau Blaugrana per iniciar la segona volta de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els danesos van demostrar qualitat i perill en el partit en la seva pista, com recordava Xavi Pascual en la prèvia, i al Palau tornaran a ser una amenaça al liderat del Barça. Els culers són primers del grup A amb els mateixos punts que el PSG, i mantenir aquesta posició passa per repetir victòria contra l’Aalborg Handbold.

Després de dues victòries consecutives lluny de Barcelona (abans de guanyar l'Aalborg s’havia fet el mateix a Flensburg), el conjunt de Xavi Pascual afronta ara la reedició d’ambdós duels a casa. L’objectiu dels blaugranes és sumar els quatre punts abans del partit a la pista del PSG que donarà pas a l’aturada de la competició fins al mes de febrer.

L’Aalborg Handbold ha visitat dues vegades el Palau Blaugrana en una història recent. Les temporades 2013/14 i 2014/15 els danesos es van creuar amb el Barça als vuitens de final, amb victòria local en tots dos casos. En la primera ocasió el triomf va ser per 31-20, i un any després el resultat va ser de 29-22 per a un Barça que acabaria aixecant el títol a Colònia.

El rival danès d’aquest dissabte arribarà al Palau Blaugrana en quarta posició, després de sumar 8 punts en la primera volta. L’Aalborg buscarà una victòria que el torni a situar en la lluita per les primeres posicions de grup, mentre que el Barça vol sumar els dos punts per mantenir-se al capdavant del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut