Victòria incontestable a Esplugues (27-37)

El filial blaugrana torna a casa amb els dos punts

El Barça B ha aconseguit aquest dissabte una victòria incontestable a la pista del Finestrelles SC Handbol Esplugues (27-37). Els nois de Ferran Porres han dominat el marcador del primer a l'últim minut i han sumat, en el segon partit a domicili d'aquesta setmana, dos punts per seguir en la lluita pel lideratge.

L'inici del filial blaugrana ha estat fulgurant, amb un parcial de 0-3 en poc més de 3 minuts de joc. El Barça B ha sabut administrar la renda en els minuts posteriors, fins que els locals han enfortit la defensa i s'han acostat a només un gol al minut 19 (9-10).

L'ensurt ha servit perquè el filial, decidit a retrobar-se amb la victòria, augmentés el ritme en el tram final de la primera part. Recolzats en l'eficàcia de la primera línia blaugrana i dels extrems, els blaugranes han marxat als vestidors amb un matalàs de cinc gols (13-18).

L'Esplugues no s'ha deixat anar a la segona part, però la renda del Barça B no ha deixat de crèixer a mesura que avançaven els minuts. Al final, els nois de Porres han aconseguit una victòria incontestable (27-37).