Campions d’hivern!

Campions d’hivern!

Després de la victòria contra el Getafe els blaugranes obtenen aquest títol honorífic per segon curs consecutiu

Amb el triomf 1-2 contra el Getafe el FC Barcelona manté el liderat i es converteix en campió d’hivern quan resta un partit de la primer volta per disputar-se, el diumenge vinent al Camp Nou contra l’Eibar. Així doncs, aquest títol honorífic suposa un reconeixement al bon curs dels blaugranes a la Lliga. Els d’Ernesto Valverde firmen d’aquesta manera el segon campionat d’hivern de forma consecutiva.

Un títol que els blaugranes han assolit després de registrar 12 victòries, 4 empats i 2 derrotes en les 18 jornades disputades fins al moment. A més, la jornada ha sigut molt favorable pels interessos dels culers, ja que el Sevilla i l’Atlètic de Madrid han empatat a 1 en el partit que han disputat al Sánchez Pizjuán i el Reial Madrid ha perdut contra la Reial Societat (0-2).

El bon moment que viuen els blaugrana a la classificació es deu, en bona part, a la feina que fan Leo Messi i Luis Suárez. Els dos davanters sud-americans sumen 28 gols al campionat nacional, més que 16 dels equips que disputen la competició.

Els bons auguris del campionat d’hivern

Proclamar-se campió d’hivern també suposa en gran part garantir-se el títol de campió de Lliga al final del curs. I és que si ens fixem en les dades des de la temporada 2008/09 en vuit de les ocasions el campió d’hivern s’ha endut el títol de Lliga a les seves vitrines.

Només en la temporada 2013/14, en què l’Atlètic de Madrid es va acabar enduent el títol després que els del Tata Martino fossin campions d’hivern. La següent temporada succeiria el mateix però amb final feliç per als blaugranes després de remuntar al Reial Madrid, líder al final de la primera volta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut