El primer equip regala somriures abans de Reis

El primer equip regala somriures abans de Reis

L’ambient festiu ha estat el gran protagonista de la sessió de portes obertes, que ha congregat un total d’11.052 aficionats blaugrana al Miniestadi

Milers de somriures regalats abans de Reis a tots els aficionats que han assistit al Miniestadi. El primer equip del FC Barcelona ha realitzat aquest divendres un entrenament a portes obertes en una sessió plena de màgia en què els autèntics protagonistes han estat els nens i les nenes que han assistit al Miniestadi.

Abans d’arrencar la sessió, els 11.052 espectadors presents esperaven impacients l’arribada dels jugadors mentre sonava l’himne del Barça, en una jornada en què el sol ha proporcionat escalfor als aficionats que eren al Miniestadi. Els futbolistes de Valverde han fet pujar els decibels del Mini en el moment en què han trepitjat el terreny de joc, aclamats per tota una afició que ben aviat ha mostrat la seva predilecció cap al capità Leo Messi, que s’ha endut la major part dels crits. I és que, un dia abans de l’arribada dels Reis Mags de l’Orient a Barcelona, els jugadors han repartit somriures i il·lusió a una afició totalment entregada a l’ambient festiu que es vivia.

A la sessió hi han participat tots els jugadors disponibles del primer equip exceptuant Sergio, absent a causa de malestar general i vòmits. També ha comptat amb la presència de Riqui Puig, Miranda i Iñaki Peña, del Barça B. Els blaugranes han iniciat l’entrenament realitzant un escalfament amb dues voltes al camp, durant les quals els aficionats han pogut veure des de ben a prop els seus ídols. L’entrenament s’ha dividit en exercicis repartits per tot el camp. Mentre Cillessen, Ter Stegen i Iñaki Peña s’escalfaven a la porteria, la resta de jugadors ha dut a terme dos rondos i un joc de possessió per, finalment, acabar amb un partidet que ha fet que els més petits s’aixequessin de les cadires.

La màgia s’apodera del Mini 

Ha estat un entrenament ple de màgia. El moment més emotiu ha arribat un cop ha finalitzat la sessió. Els jugadors del FC Barcelona s’han acostat primer a les persones discapacitades, presents a primera fila, per fer-s’hi fotografies, i posteriorment han fet realitat els somnis de molts nens i nenes que s’han endut un bon record dels seus ídols. I és que els jugadors han xutat pilotes a la grada i s’han apropat als aficionats que omplien les graderies per saludar-los.

Un dels futbolistes que ja ha viscut altres experiències però que sempre viu la jornada amb il·lusió és Sergi Roberto. El de Reus, tot i reconèixer que “al final és un entrenament més”, destaca que aquest és un dia “que agrada a tothom”: “Sempre és un dia especial. Veure la cara de felicitat dels nens ens fa feliços a tots. Volem que els nens gaudeixin, que estiguin contents”.

Qui s’ha estrenat en aquesta jornada és Arthur Melo. El futbolista brasiler ha gaudit de valent i ha explicat el que ha sentit: “És un privilegi per a mi, una jornada increïble. Mai havia vist res semblant en un entrenament, amb tantes persones. Això fa molt gran el Barça. És una experiència molt maca”.

Visita als hospitals

Els futbolistes blaugrana encara han regalat més il·lusió durant aquest divendres. Després de l’entrenament, els jugadors de Valverde, juntament amb les jugadores del Femení i membres de la directiva, han visitat diversos hospitals de Barcelona per treure un somriure als nens ingressats. Una jornada emotiva que de ben segur no oblidarà ningú, ni els aficionats ni tampoc els jugadors, als quals se’ls ha vist gaudir durant tota la sessió.

mini_2019-01-04 MIGUEL RUIZ HOSPITALES 39.JPG

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut