Murillo: “És un plus ser al millor club del món”

Murillo: “És un plus ser al millor club del món”

El nou jugador culer s’ha mostrat encantat d’arribar a Can Barça i ha assegurat que vol “aprofitar el moment”

El nou central del FC Barcelona Jeison Murillo ha assegurat en la seva presentació que “és una sensació bonica i un plus ser al millor club del món”. El defensa, que lluirà el dorsal '17', ha comparegut a la sala de premsa Ricard Maxenchs davant els mitjans de comunicació després de trepitjar la gespa del Camp Nou.

Murillo, que ha estat acompanyat pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i pel secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, ha ressaltat les seves ganes de començar a jugar i ha indicat que està “molt content per l'oportunitat”, a més d’assenyalar que és “un somni complert arribar al Barça”.

Per Abidal, el nou jugador culer és “un central dret que té perfil per jugar com a lateral”, i ha afegit també que és un futbolista “amb caràcter, ràpid i contundent en la parcel·la defensiva”.

A més, el colombià ha destacat la seva experiència en Lliga, i ha indicat: “Sempre he procurat donar el 100% en els clubs on he estat, i així ho faré aquí”. Preguntat sobre l'oportunitat de jugar amb Lionel Messi, Murillo ha explicat: “Serà un gran avantatge; tant de bo pugui ajudar-lo a ell i a tot l'equip a aconseguir els objectius del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut