Leo Messi: “Tenim il·lusió de tornar a guanyar la Champions

Leo Messi: “Tenim il·lusió de tornar a guanyar la Champions"

El capità blaugrana repassa l’actualitat blaugrana i personal i assegura que “la família està per sobre de tot”

Lionel Messi ha estat entrevistat a Marca després de l’entrega de la cinquena Bota d’Or del crac blaugrana. L’argentí, que va guanyar el guardó per cinquena vegada, destaca la importància de les seves dues grans passions: la família i el futbol. El ‘10’ culer repassa l’actualitat futbolística i personal, parlant de temes com la família, el planter, la Champions League o el sistema amb què se senten més còmodes. A continuació, repassem les declaracions més destacades de l’astre argentí:

Champions League 

“La Champions sempre és especial pel que significa i ens agradaria guanyar-la una altra vegada. Tenim aquesta il·lusió”.

“És única, especial, la més maca que m’ha tocat jugar a nivell de clubs. Una competició totalment diferent i que tots volem guanyar”.

“Sé els jugadors que té el PSG perquè segueixo la Lliga francesa. La Juve està molt forta, i amb Cristiano encara més. El City juga un futbol molt vistós. El Bayern ha tornat a aixecar-se. És molt difícil dir-ne un, per això la Champions és una competició tan maca”.

La Lliga 

“Avui en dia és molt difícil guanyar qualsevol i tirar els partits endavant. La Lliga està molt igualada i continua sent molt difícil guanyar”.

La Pilota d'Or 

“No li dono importància, tot i que és un premi molt rellevant. Aquesta temporada sabia que no tenia possibilitat de guanyar-la. Escoltava els noms i sabia que no seria allà. A partir d’aquí, no vaig esperar ser tercer, quart o cinquè. No em va sorprendre perquè no esperava res”.

El sistema 

“Nosaltres ens sentim molt còmodes amb la pilota, defensant i pressionant endavant. És el que hem fet sempre. En els últims partits hem notat una millora; tant de bo continuem creixent en aquest aspecte”.

FCBarcelona-GironaFC2-2-VictorSalgado_pic_2018-09-23_fcbvsgirona_32-Optimized.jpg


El model Barça 

“És important tornar a apostar pels nois de la base i donar-los oportunitats i que vegin que no és impossible escalar i arribar al primer equip”.

“Hi ha jugadors que ja fa temps que s’entrenen amb nosaltres i t’adones que són diferents. El Club fa bé pujant-los a entrenar-se amb el primer equip. És bo que el Club torni a treure gent del planter i tornar a un model que és important per al planter i per a l’Entitat”.

Dembélé

“Dins del camp és un fenomen. Té unes condicions úniques i depèn d’ell on vulgui arribar. Pot ser un dels millors jugadors del món”.

“Ha rectificat i torna a ser el Dembélé del principi, el que tots volem. Jo estic tranquil, és un noi molt bo i entre tots l’ajudarem perquè se centri en el futbol”.

La família

“Una vegada van néixer els meus fills la prioritat sempre ha estat la família. És el més important. Òbviament adoro el futbol, m’encanta i visc per això, però la família està per sobre de tot”.

“Thiago és exigent amb el seu pare. Ja he rebut alguna crítica per part seva (riures). Sempre intentem comentar el que passa després d’un partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut