Suárez, Cillessen i Arthur, baixes per a Holanda

Suárez, Cillessen i Arthur, baixes per a Holanda

L’uruguaià estarà 2 setmanes fora per unes molèsties al genoll dret; l’holandès té una petita ruptura al recte de la cama dreta i faltarà entre 2 i 3 setmanes; i el brasiler té una sobrecàrrega als adductors

Cara i creu a l’infermeria culer. Les bones notícies de les altes de Rakitic i Coutinho, que formen part de la convocatòria del Barça per al partit al PSV Stadion, contrasten amb les tres baixes mèdiques de Luis Suárez, Jasper Cillessen i Arthur.

En el cas de l’uruguaià, seguirà teràpia biològica amb cèl·lules mare com a tractament de les molèsties al genoll dret i estarà unes dues setmanes de baixa.

Jasper Cillessen, per la seva banda, va notar unes molèsties durant l'escalfament previ al partit  al Wanda Metropolitano del passat dissabte. Les proves realitzades aquest matí han confirmat que té una petita ruptura al recte de la cama dreta. El temps aproximat de baixa és d’entre dues i tres setmanes.

El brasiler Arthur, finalment, té una sobrecàrrega als adductors i és baixa per al proper partit.

Cal recordar, a més, que també estan lesionats Samper, VermaelenSergi Roberto i Rafinha, qui requerirà tractament quirúrgic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut