Harry Kane:

Harry Kane: "Vull igualar els registres de Messi"

El golejador anglès ha destacat en roda de premsa que "com a jugador, sempre vols enfrontar-te als millors del món i Messi n’és un, serà un gran partit"

El Tottenham Hotspur, proper rival del Barça a la Champions, està realitzant un gran començament de temporada. En els set partits disputats a la Premier League, el conjunt de Mauricio Pochettino té un balanç de cinc victòries i dues derrotes que el situen quart a la classificació amb 15 punts, amb 14 gols a favor i set en contra. Pel que fa a la Copa de la Lliga, el conjunt anglès va superar ronda després de vèncer el Watford en tanda de penals.

Tot i el bon inici en les competicions angleses, el conjunt londinenc va patir una desfeta al camp de l’Inter de Milà després d’anar guanyant gran part del partit. El gol marcat per Christian Eriksen no els va servir per endur-se els tres punts de Milà, ja que els gols d’Icardi al 85 i de Vecino, al 92, van suposar la derrota del conjunt de Pochettino al primer partit de la fase de grups.

Harry Kane

El golejador anglès, un dels millors davanters del món, ha parlat en roda de premsa en la prèvia del duel contra el FC Barcelona: “És un gran partit. El Barça és un conjunt fantàstic, però ja vam demostrar l’any passat que podem vèncer els equips top”. A més, Harry Kane ha afegit: “Serà una gran prova. Com a jugador, sempre vols enfrontar-te als millors del món i Messi n’és un, vull igualar els seus registres. Però ens hem de centrar en nosaltres, també tenim jugadors genials”. 

Mauricio Pochettino

Quant al tècnic argentí, també ha parlat en roda de premsa, i ha explicat: “Tenim diversos jugadors lesionats, però hem de ser forts. Tots els jugadors han de sentir que podem guanyar i aconseguir el que volem”. A més, ha confirmat que el porter, Hugo Lloris, està recuperat i podrà jugar davant el conjunt blaugrana. Pochettino també ha expressat que volen “gaudir jugant contra el millor jugador del món, Messi”.

Cinc baixes confirmades

Un conjunt anglès que ha marcat 17 gols i n’ha rebut 11 en els 9 partits disputats aquesta temporada en totes les competicions. Compta  amb jugadors de gran nivell com Hugo Lloris, Son, Lucas Moura o Harry Kane, màxim golejador de l’equip amb 5 gols dels 17 que ha anotat l’equip, però no podrà comptar amb les baixes de Dele Alli, Eriksen, Dembélé, Vertonghen i Aurier.  

Quarta participació a la Champions League

La temporada 2018/19 suposarà la quarta participació del Tottenham Hotspur a la Lliga de Campions. La temporada del debut a la competició, la 2010/11, els londinencs van aconseguir la seva millor participació fins ara, i van arribar a quarts de final.

Esperant White Hart Lane  

La temporada passada, el conjunt anglès va disputar els seus partits com a local a Wembley, on continua jugant els seus duels a casa. I és que el Tottenham Hotspur està a l’espera de poder inaugurar el seu propi estadi: el nou White Hart Lane.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut