Gary Lineker: “Leo Messi no és humà”

Gary Lineker: “Leo Messi no és humà”

L’exjugador blaugrana ha elogiat el crac argentí en una entrevista en la que destaca ‘’el grandíssim exemple que Leo Messi és pel món del futbol’’

Gary Lineker sempre té bones paraules per al FC Barcelona. L’exfutbolista ha analitzat el partit entre el Tottenham Hotspur i el FC Barcelona per als mitjans del Club. Lineker, que va militar als dos conjunts durant la seva carrera, s’ha desfet en elogis cap al FC Barcelona i ha declarat que el Tottenham, tindrà una tasca molt difícil: ‘’Parar al millor futbolista del món, Leo Messi’’.

I és que quan Gary Lineker té l’oportunitat de lloar Leo Messi, no ho desaprofita. El de Leicester, ha declarat que Lionel Messi “és el millor jugador que mai s’ha posat unes botes de futbol. Sembla que vegi els partits des de dalt, i a la vegada els estigui jugant’. No és humà". Les paraules sobre l’astre argentí no han acabat aquí, i l’exjugador culer ha volgut destacar l’exemple que dóna Leo Messi al món del futbol: “És un jugador d’equip que no cau en provocacions. En el fons, és un grandíssim exemple pel món del futbol i per tots els joves que practiquen aquest esport’’.

Sobre la present Champions League, Lineker comenta que el Barça “té un equip que combina jugadors joves i experts'', clau a la Champions League i un entrenador que “ha aportat consistència al grup”. El seu cor, meitat anglès, meitat català, li demana que tant el FC Barcelona com el Tottenham Hotspur “siguin els que passin ronda en aquesta fase de grups”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut