Els gols del Barça a Wembley

Els gols del Barça a Wembley

Aquest dimecres el conjunt blaugrana visitarà un estadi carregat de bons records per als barcelonistes. Recordes tots els gols anotats al temple anglès? No et perdis el vídeo següent!

Dimecres el FC Barcelona visitarà Wembley per enfrontar-se al Tottenham (21.00 hores) en el segon partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. És un estadi històric i carregat de bons records per als barcelonistes, especialment recordat per haver estat l’escenari de dues Champions culers.

El 1992 els homes de Johan Cruyff van aconseguir la primera Lliga de Campions de la història del Barça, amb el triomf per 1-0 davant la Sampdoria gràcies al gol de Ronald Koeman. Set anys després, el 1999, els culers van tornar a visitar el coliseu londinenc per enfrontar-se a l’Arsenal, en un matx que va servir per certificar l’accés blaugrana a la segona fase de la Lliga de Campions. El Barça hi va guanyar amb autoritat per 2-4 gràcies als gols de Rivaldo, Luis Enrique, Figo i Cocu.

Finalment, el 2011 va tenir lloc la darrera visita barcelonista al temple anglès en partit oficial, ja totalment remodelat. I de nou una final de Champions. Aquest cop, els de Pep Guardiola van guanyar amb contundència per 3-1 davant el Manchester United gràcies a les dianes de Pedro, Messi i David Villa, i van aconseguir la que seria la quarta Lliga de Campions de la història culer. En total, vuit gols i tres victòries (dues de les quals amb títol inclòs) en les tres visites a Wembley. Vols tornar a gaudir d’aquestes dianes? No et perdis el vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut