Tots els gols de Van Bommel amb el Barça

Tots els gols de Van Bommel amb el Barça

L’actual entrenador del PSV va jugar a les files blaugranes durant la temporada 2005/06, on va anotar un total de quatre gols. Tot seguit repassem les dianes de Van Bommel com a culer!

FC Barcelona i PSV Eindhoven s’enfrontaran dimarts vinent (18.55 hores) al Camp Nou en el primer partit de Lliga de Campions de la temporada. Els homes de Valverde reben un conjunt històric del futbol holandès i europeu, que ara entrena Mark Van Bommel, exjugador barcelonista.

L’actual entrenador del PSV va disputar una temporada a les files del FC Barcelona, durant el curs 2005/06, on sota les ordres de Frank Rijkaard es va proclamar campió de Lliga i de la Champions, a més de dues Supercopes d’Espanya. Durant aquella temporada, on va coincidir amb l’actual capità blaugrana Leo Messi, va anotar un total de quatre gols: dos a la Lliga, un a la Copa del Rei i un a la Lliga de Campions.

En el vídeo següent repassem aquestes quatre dianes del tècnic holandès amb la samarreta blaugrana. Quin és el teu gol preferit? Els recordaves tots? No et perdis el vídeo següent i gaudeix amb els gols de Van Bommel al Barça!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut