Tornada als entrenaments amb l'objectiu de preparar la visita a Anoeta

Tornada als entrenaments amb l'objectiu de preparar la visita a Anoeta

L’equip ha tornat a exercitar-se després de quatre dies de descans per començar a preparar el duel contra la Reial Societat

Torna l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors disponibles del primer equip han realitzat una sessió al Camp Tito Vilanova després de gaudir de quatre dies de descans. A l’entrenament, s’han reincorporat a la dinàmica del grup Ter Stegen, Cillessen, Suárez, Dembélé i Umtiti, després de participar en els compromissos internacionals de les seves respectives seleccions. A més, a la sessió també hi ha participat els jugadors del Barça B Miranda i Riqui Puig, i els jugadors Sergi Samper i Malcom han continuat amb el seu treball de recuperació.

L’equip entrenarà cada dia de la setmana amb l’objectiu de preparar a consciència un duel sempre complicat com és la visita a Anoeta. L’equip va trencar la temporada passada (2-4) la seva malastrugança al camp de la Reial Societat, una circumstància que, de ben segur, voldran repetir els futbolistes dirigits per Ernesto Valverde aquest proper dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut