El dolç inici de curs d’Arda Turan

El dolç inici de curs d’Arda Turan

Amb el que va marcar a Mönchengladbach, el jugador turc ja ha fet cinc gols en els nou partits que ha disputat aquesta temporada

Si hi ha un jugador del FC Barcelona que ha començat la temporada 2016/17 especialment endollat, aquest és Arda Turan. El turc està mostrant la seva millor versió i suma uns números de luxe en l’arrencada del curs. Després d’una primera temporada marcada per la sanció que no li va permetre jugar fins al gener, Arda ha tornat amb la seva millor cara. I és que el ‘7’ blaugrana va marcar a Mönchengladbach el seu cinquè gol en nou partits. Va ser un gol clau, a més, ja que el Barça anava per darrere en el marcador i la diana va servir per igualar un matx que acabaria suposant tres punts per al conjunt de Luis Enrique a la Lliga de Campions.

Arda compta amb la confiança absoluta de Luis Enrique. I és que en l’inici de temporada, el turc ha participat en nou dels deu partits oficials que ha disputat el Barça –sis d’aquests com a titular. En els primers, el ‘7’ va ser protagonista en la consecució de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla. Arda va ser titular tant a l’anada com a la tornada, i en el duel del Camp Nou va ser decisiu amb dos gols. Va tornar a marcar en l’estrena a la Lliga –en el 6-2 contra el Betis-, i després d’alguns partits sense veure porteria va tornar-hi contra l’Sporting de Gijón.

Més enllà dels gols, les dades d’Arda Turan demostren la incidència del seu joc en l’equip. A més de les cinc dianes, el turc ha repartit quatre assistències –tres a la Lliga i una a la Supercopa-. En els primers partits va sobresortir ocupant el lloc de Neymar Jr, i en els últims s’ha destapat com una bona alternativa davant l’absència per lesió de Messi.

Amb els números a la mà, l’evolució d’Arda Turan és notable. En el seu primer any al Barça, el turc va disputar un total de 25 partits (1.174 minuts), va marcar dos gols i va repartir quatre assistències. Ara, amb molts menys partits i la meitat de minuts (589), ha superat l’estadística i el seu moment dolç convida a preveure que els números continuaran creixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut