Luis Enrique: “Serà vital el suport de l’afició”

Luis Enrique: “Serà vital el suport de l’afició”

Tot i l’avantatge de l’anada de les semifinals de Copa, el tècnic espera un partit exigent contra l’Atlètic de Madrid i dóna una “importància màxima” al paper del Camp Nou

No especularem, volem guanyar el partit”. Així de clar s’ha mostrat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de les semifinals de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid. Després del resultat favorable de l’anada (1-2) al Vicente Calderón, el tècnic blaugrana preveu la possibilitat de veure un rival diferent: “Necessiten guanyar i marcar com a mínim dos gols, potser és el dia de veure un Atlètic que arrisqui més”. En aquest sentit, també ha dit que “haurem de solucionar els problemes que ens creï i necessitarem que l’afició ens ajudi”.

El paper del Camp Nou ha centrat moltes de les valoracions del tècnic. I és que per a l’asturià “serà vital el suport de l’afició”. Ha recordat, en aquest sentit, que “el repte és molt atractiu”. El Barça opta a assolir la seva quarta final de Copa consecutiva, tres d’aquestes amb l’asturià a la banqueta. Luis Enrique ha reconegut que “la Copa és un torneig molt atractiu per al Barça i és molt il·lusionant arribar a una nova final”.

Bona evolució dels lesionats

Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, els blaugranes compten amb tres jugadors apercebuts de sanció per acumulació de targetes grogues. Sobre això, Luis Enrique ha deixat clar que “els jugadors són experts en partits importants”, i ha afegit: “Hem de passar a la final, i després ja ho veurem; no ha de condicionar”. Quant a la concentració per al duel, també s’ha mostrat contundent en afirmar que “ningú de la plantilla pensa que això està fet”.

Amb un calendari tan carregat de partits, Luis Enrique ha tornat a mostrar-se molt satisfet amb el rendiment de tota la plantilla: “Tinc la sensació que tinc un grup d’altíssim nivell, i crec que tots els nous estan donant molt bon rendiment”. De cara al partit, ha informat que “Sergio i Iniesta estan cada dia millor” i que podrien rebre l’alta mèdica. De la mateixa manera, ha explicat que Piqué “està bé” i que el canvi per precaució contra l’Athletic Club “va ser una bona solució”. Contra l’Atlètic no podrà jugar Neymar Jr per acumulació de targetes, i el tècnic ha reconegut té “menys solucions per substituir-lo que en la posició de pivot”. En aquesta línia, ha dit que Arda o Denis Suárez podrien fer aquest paper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut