Sergi Roberto: “Quan m’he despertat no sabia si era un somni”

Sergi Roberto: “Quan m’he despertat no sabia si era un somni”

L’heroi de la remuntada repassa en una entrevista a Barça TV un gol per a la història

Sergi Roberto és el protagonista del dia després d’haver marcat el sisè gol, el que donava l’accés al Barça als quarts de final de la Lliga de Campions, i de culminar una remuntada històrica, èpica, mai viscuda abans en la història del món del futbol. Tant és així que el mateix Sergi Roberto ha reconegut: “Quan m’he despertat no sabia si era un somni”. Així ho ha expressat en una entrevista a Barça TV realitzada al costat de la porteria on Sergi Roberto va fer història. “No vaig veure res fins al moment que entra la pilota, veig que Piqué no la toca i jo em llanço amb tot; va entrar i ens vam tornar bojos”, ha recordat l’heroi blaugrana, que també ha explicat: “Vam sentir l’afició, el Camp Nou estava a rebentar, i entre el seu suport i nosaltres vam aconseguir la gesta”. “No tinc paraules per explicar el que va passar ahir”, ha sentenciat.

"La nit d’ahir amb el pas dels anys serà molt recordada. Vam fer possible l’impossible"

El ‘20’ del Barça ha afirmat: “Sempre havia somiat a marcar gols com aquest i, sobretot, per a un noi de la Masia encara fa més il·lusió”. “Treballes molt de temps per aconseguir coses boniques per al teu club, i aconseguir-ho va ser increïble”, ha destacat Sergi Roberto. “Vam sortir a totes, l’actitud va ser espectacular, i la nit d’ahir amb el pas dels anys serà molt recordada, de la mateixa manera que Stamford Bridge amb el gol d’Iniesta”. “Vam fer possible l’impossible”, ha afegit.

Sergi Roberto també s’ha referit a Luis Enrique, de qui ha dit: “La gent es pensava que seria molt difícil que arribés algú que ens fes continuar guanyant després de tants èxits, però Luis Enrique va demostrar que està fet per estar aquí, i l’equip està amb ell al cent per cent fins al final”. Finalment, Sergi Roberto ha volgut tocar de peus a terra, i ha asseverat que encara queda molta competició, tot i que ha assegurat: “Aquesta remuntada ens ha donat una altra vida per afrontar els mesos que ens queden”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut