Rakitic signa la renovació:

Rakitic signa la renovació: "És el millor regal d'aniversari"

El migcampista croat, en el dia que celebra 29 anys, ha estat a les oficines del Camp Nou per rubricar, al costat del president Josep Maria Bartomeu, l’ampliació del contracte fins al 2021

Ivan Rakitic ha completat aquest divendres l’últim pas de l’ampliació del contracte que el vincula amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021. Després que dijous s’anunciés l’acord pel qual el jugador i el Club ampliaven la seva vinculació, el croat ha estat aquest migdia a les oficines del Camp Nou per fer la signatura oficial aprofitant el dia de descans que tenia la plantilla. El ‘4’ blaugrana ha estat acompanyat pel president Josep Maria Bartomeu; el vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el directiu responsable del primer equip, Javier Bordas; el Director General, Òscar Grau, i el Secretari Tècnic, Robert Fernández.

El croat va arribar al FC Barcelona a l’estiu del 2014 procedent del Sevilla, i des d’aleshores ha estat una peça fonamental dels èxits culers. En les quasi tres temporades que duu al Barça, Rakitic ha aconseguit vuit títols de deu de possibles: dues Lligues, una Lliga de Campions, dues Copes del Rei, una Supercopa d’Europa, una Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs. En aquest temps, el ‘4’ blaugrana ha disputat 145 partits sota les ordres de Luis Enrique i ha marcat 23 gols.

Casualment, Rakitic ha signat l’ampliació de contracte en el dia del seu 29è aniversari i després de participar activament en la gesta que va suposar la remuntada contra el PSG per accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. De fet, el croat ha rebut una sorpresa durant l'acte de signatura en rebre un pastís d'aniversari amb un '4' (el seu dorsal) d'espelma.

Després de plasmar la seva firma, Ivan Rakitic ha atès els mitjans del Club per valorar l’ampliació del contracte fins al 2021. El croat ha declarat que "és el millor regal d'aniversari, un dia perfecte", i ha afegit: "M'omple d'orgull seguir al millor club del món". En aquest sentit, Rakitic ha dit que "el Barça és per gaudir-lo i per anar cada dia amb un somriure a entrenar". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut