Messi i Piqué, les novetats per rebre el Sevilla

Messi i Piqué, les novetats per rebre el Sevilla

L’argentí i el central català, que no van jugar contra el Granada, formen part dels 18 convocats per al partit que aquesta tarda jugarà el FC Barcelona contra el Sevilla

El FC Barcelona afronta aquesta tarda un partit d’alta exigència. Els blaugrana reben el Sevilla FC (19.30h, BeIN LaLiga), un rival que no es troba en un bon moment però que sempre és temible. Més encara en la millor temporada de la història de l’equip andalús, amb Jorge Sampaoli a la banqueta.

Per intentar assolir un triomf que permeti al Barça pressionar una mica més el líder de la Lliga, i així seguir lluitant per coronar-se campió, el cos tècnic blaugrana ha recuperat Leo Messi, sancionat contra el Granada, i Gerard Piqué, fora de la llista per descans al Nuevo Los Cármenes. Un duel que es va cobrar la lesió de Rafinha, que s’uneix a les baixes d’Aleix Vidal i Arda Turan.

Jordi Masip i Jérémy Mathieu són els descartats per decisió tècnica, mentre que Carles Aleñá torna a completar la llista. Així doncs, la convocatòria la formen Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Aleñá.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut