El debut de Carles Aleñá a la Lliga

El debut de Carles Aleñá a la Lliga

El migcampista blaugrana va complir el seu somni de jugar amb el primer equip a la Lliga aquest diumenge davant el Granada

Carles Aleñá sempre recordarà el partit davant el Granada (1-4) a Los Cármenes d’aquest diumenge. El jugador del filial blaugrana va debutar a la Lliga amb el primer equip després de substituir Rakitic al minut 85 de partit. D’aquesta manera, Aleñá va veure complert el seu somni de petit, des que va entrenar-se en la categoria Prebenjamí del FC Barcelona, tot i que va jugar en la categoria Benjamí a l’inici perquè no existia en aquell moment l’equip Prebenjamí.

“He sentit molta emoció. Després de 12 anys al planter és un somni fet realitat. Estic content per mi, per la família i tothom qui ha fet possible el debut, era un dia molt esperat”. Així es mostrava de feliç i content en la zona mixta postpartit Carles Aleñá, on també va tenir paraules d’elogi cap al tècnic blaugrana: “Estic molt agraït a Luis Enrique. M’ha dit que jugués amb tranquil·litat i els companys m’han ajudat”. “És un dia que mai oblidaré”, va sentenciar.

Del Benjamí al primer equip

Tot i el seu debut a la Lliga d’aquest diumenge, el seu debut oficial amb el primer equip va arribar també aquesta temporada a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l’Hèrcules al Rico Pérez. Un partit en què Aleñá va ser el protagonista, no només pel seu debut, sinó també perquè va marcar l’únic gol blaugrana que va donar l’empat (1-1) amb un gran xut des de fora de l’àrea.

La seva qualitat ha fet que Aleñá passés per totes els categories del Club des de la seva arribada, en la majoria de les quals ha estat capità. Com a Juvenil de segon any va debutar amb el Barça B i enguany, amb fitxa de Juvenil, ha jugat amb el Barça B tota la temporada i ja ha fet el salt de debutar amb el primer equip. La temporada passada es va exhibir a Europa en la UEFA Youth League en marcar un autèntic golàs que va ser nominat al premi Puskas. Una progressió imparable per a un jugador en plena projecció esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut