Paco Alcácer: “He treballat com el que més per tenir la meva oportunitat”

Paco Alcácer: “He treballat com el que més per tenir la meva oportunitat”

El davanter valencià ha tingut protagonisme en el triomf blaugrana amb un gol i una assistència i s’ha mostrat “content per ajudar l’equip”

El Barça s’ha imposat al Granada al Nuevo Los Cármenes per 1-4 gràcies als gols de Suárez, Alcácer, Rakitic i Neymar, aquest últim aconseguint el seu gol número 100 amb la samarreta blaugrana. La victòria aconseguida a terres andaluses permet al Barça seguir en plena lluita pel títol, una victòria en la que ha tingut especial protagonisme Paco Alcácer. El davanter ha jugat un paper fonamental, ja que a més de ser l’autor del segon gol, també ha assistit Neymar Jr i ha estat un perill constant per a la porteria defensada per Ochoa.

El valencià s’ha mostrat molt satisfet pel resultat: “Estic molt content per ajudar l’equip en tot allò que puc. L’entrenador m’ha demanat que jugui a la banda i així ho he fet”. “Hem de guanyar i no pensar en res més, hem de jugar els nostres partits i pensar en el present”, ha afegit. El davanter també ha insistit que “qualsevol jugador que entra des de la banqueta ha d’estar preparat i  donar el 100%”. També ha afirmat: “He treballat com el que més per tenir la meva oportunitat i aprofitar-la”.

La nota negativa de la nit ha estat la lesió de Rafinha. En referencia al seu company brasiler, Alcácer ha lamentat la mala notícia: “Esperem que no sigui molt. Veurem què diuen les proves mèdiques”.

A continuació repassem les declaracions d’altres jugadors del Barça en zona mixta:

Sergio Roberto

 “Ens adaptem a les necessitats de l’equip. Tenim dos sistemes diferents per jugar i els canviem en funció del que l’entrenador demana”.

“L’equip ha estat seriós des del principi fins al final, i aquest és el camí. En la segona part ens hem trobat amb el gol, però l’equip ha seguit fent el seu joc i finalment hem marcat gols i marxem contents cap a casa”.

En referència a Alcácer: “És un jugador molt important per a nosaltres, m’alegro que estigui així de bé”.

“Espero que la lesió de Rafinha no sigui gran cosa, el necessitem”.

“L’equip arriba a la recta final en bon moment, ara ve una marató de nou partits a l’abril i hem d’estar al 100%, ja que aquest mes serà molt important".

Neymar Jr

“Estic molt feliç per marcar 100 gols, però també estic agraït als companys que sempre m’ajuden”.

“Estic més content per la victòria, que és el mes important”.

“Em quedo amb tots els gols perquè tots han estat importants”.

Aleñá

Debut en partit de Lliga: “He sentit molta emoció. Després de 12 anys al planter és un somni fet realitat. Estic content per mi, per la família i tothom qui ha fet possible el debut, era un dia molt esperat”.

“Sempre tens la il·lusió de debutar, però sé que és molt difícil perquè hi ha jugadors molt bons. Avui ha estat el partit perfecte per poder entrar”.

“Estic agraït a Luis Enrique. M’ha dit que jugués amb tranquil·litat i els companys m’han ajudat. És un dia que mai oblidaré”.

“Estic molt content al Barça i espero seguir molts anys. Intento fer-ho el millor possible, però seguiré el meu treball i conscient de que sóc jugador del Barça B per seguir concentrat amb el nostre objectiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut