El món es rendeix a Leo Messi

El món es rendeix a Leo Messi

Els mitjans nacionals i internacionals destaquen l’actuació del crac argentí en la victòria blaugrana d’aquest diumenge al Santiago Bernabéu

Tothom parla de Leo Messi. Els seus dos gols en el Clàssic d’aquest diumenge, l’últim al minut 93, juntament amb el d’Ivan Rakitic, van donar un triomf molt destacat en les portades de la premsa esportiva d’aquest dilluns. Tant els mitjans nacionals com els internacionals s’han desfet en elogis cap als blaugranes i destaquen la figura del ‘10’ culer, que va arribar als 500 gols oficials amb la samarreta del primer equip.

La imatge de la nit, sens dubte, va ser la de Leo Messi mostrant la seva samarreta al públic del Santiago Bernabéu instants després d’aconseguir el definitiu 2-3. Les portades nacionals han destacat la victòria blaugrana amb titulars com: “Sant Messi” (Sport), “Èxtasi” (Mundo Deportivo), “Recordeu el meu nom” (L’Esportiu), “Messi decideix: hi ha Lliga” (Marca) i “L’espectacle més gran del món” (As). També a les seves edicions digitals, trobem que El País titula “Molt Messi per al Madrid en la victòria del Barça”, El Periódico diu que “Messi destrossa el Madrid” o La Vanguardia explica que “Messi recorre la Lliga”.

Els mitjans internacionals també escullen Messi

A Europa, la victòria blaugrana també ha ocupat les portades dels diaris esportius més destacats: “Messi trenca el Reial i el Barça torna a obrir la Lliga” (La Gazzeta dello Sport, Itàlia), “Messi atordeix el Reial” (L’Équipe, França), “Un desafiant Messi guanya el Clàssic” (ESPN FC, Anglaterra) i “Messi decideix el Clàssic” (Spiegel, Alemanya) són els principals titulars d’un Clàssic que també s’ha destacat a Sud-amèrica.

Diaris com Olé (“El va guanyar Messi”), Clarín (“Messi va cridar 500 per demostrar que el Barça segueix viu”) o La Nación (Messi, superb”) van donar rellevància a l’actuació del jugador argentí al seu país. Al Brasil, O Globo titulava “L’amo de la pilota: Messi fa el gol 500 per al Barça”, mentre que a Mèxic l’Excelsior obria amb una imatge de Messi amb el destacat: “La glòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut