Retrobament de Ronaldinho amb Messi i Neymar Jr

Retrobament de Ronaldinho amb Messi i Neymar Jr

El brasiler ha visitat la Ciutat Esportiva Joan Gamper per veure a alguns dels seus excompanys i ha destacat que “veig a l’equip molt motivat per la final, faran un gran partit”

Ronaldinho Gaúcho ha visitat aquest dimecres les instal·lacions del FC Barcelona i ha presenciat en directe l’entrenament dels homes de Luis Enrique. L’actual ambaixador del Club ha declarat pels micròfons de Barça TV que “sempre és bo trobar-se amb grans amics i grans jugadors, és un plaer molt gran”. A més, Ronaldinho també ha parlat i s’ha fotografiat amb Leo Messi, amb qui va coincidir durant la seva etapa com a jugador del primer equip, i també amb Neymar jr, amb qui va arribar a coincidir a la selecció brasilera.

Sobre la final de Copa del Rei que els culers disputaran dissabte davant l’Alabès al Vicente Calderón, el brasiler ha assegurat: “Els veig bé. Estan molt motivats per a aquesta final i estic segur que faran un gran partit”.

Cal recordar que Ronaldinho va tornar a posar-se la samarreta del FC Barcelona el passat mes d’abril en l’amistós que van disputar els Barça Legends davant el Reial Madrid, on els blaugrana van vèncer 3-2 gràcies a tres assistències del crac brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut