El trident supera els 100 gols aquesta temporada

El trident supera els 100 gols aquesta temporada

La davantera blaugrana ja suma 102 gols en totes les competicions, i supera el centenar per tercer any consecutiu. Messi, amb 51, ha aconseguit la meitat d’aquestes dianes, i Suárez (35) i Neymar Jr (16) es reparteixen la resta

El trident barcelonista continua batent rècords. Davant el Vila-real (4-1), l’espectacular davantera formada per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr va superar els 100 gols en una temporada per tercer any consecutiu, és a dir, totes les campanyes en les quals han jugat junts. Concretament, sumen 102 gols, dels quals Messi n’ha fet 51, Luis Suárez, 35, i Neymar Jr, 16. D’aquests, 72 han estat a la Lliga, 18 a la Champions, 10 a la Copa del Rei i 2 a la Supercopa d’Espanya. A més, 60 gols han sigut al Camp Nou i 42 lluny de l’estadi barcelonista. 

A banda del rècord golejador del trident, el partit davant el Vila-real ens deixa algunes dades més. A continuació, les repassem:

  • Leo Messi, que ja suma 51 gols aquesta campanya –supera per cinquena vegada els 50 gols en una temporada– va anotar el penal del 4-1 a l’estil Panenka. És el segon cop que utilitza aquest recurs des dels 11 metres, i és que el 2015, davant el Getafe i també al Camp Nou, l’astre argentí va superar Guaita amb un lleuger llançament que es va introduir pel centre de la porteria.   
  • Neymar Jr continua amb la seva ratxa davant el Vila-real, i amb el gol de dissabte el brasiler ja ha fet 9 dianes al conjunt groguet, l’equip al qual ha marcat més gols. A més, el Barça mai ha perdut un partit al Camp Nou en què el brasiler hagi marcat (43 victòries i 1 empat). 
  • Luis Suárez ha marcat 83 gols en 95 partits a la Lliga amb el Barça, els mateixos que els que va aconseguir Hristo Stóitxkov (83 dianes en 175 duels).
  • El Barça suma 7 victòries seguides contra el Vila-real al Camp Nou (6 a la Lliga i 1 a la Copa del Rei), i a més aquesta temporada acumula 11 triomfs consecutius en Lliga a l’Estadi.
  • Andrés Iniesta, que tornava a la convocatòria, va ser el jugador que més bones passades va realitzar, amb un total de 94. A més, també va ser qui va aconseguir més recuperacions (8), juntament amb Sergio Busquets. 
  • Sergi Roberto va veure la cinquena targeta groga i no podrà jugar a Las Palmas. També està sancionat per a la final de Copa del Rei, així que només podrà jugar un partit més aquesta temporada: el Barça-Eibar de la darrera jornada de Lliga. Umtiti i Jordi Alba continuen apercebuts de sanció amb 4 targetes grogues.
  • Quant a regats bons, Neymar Jr va ser qui més en va aconseguir, amb 7. A més, el brasiler va ser el jugador que més faltes va rebre (5).
  • Els blaugranes sumen ja 5 victòries consecutives en Lliga (Reial Societat, Reial Madrid, Osasuna, Espanyol i Vila-real). La millor ratxa aquesta temporada és de 6 jornades consecutives, la qual podran superar si guanyen els dos partits que resten de campionat.
  • Andrés Fernández ja és el segon porter amb més gols rebuts per Leo Messi (17), només superat per Diego Alves (21). 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut