Leo Messi supera els 50 gols en una temporada per cinquena vegada

Leo Messi supera els 50 gols en una temporada per cinquena vegada

El crac argentí aconsegueix superar la cinquantena de dianes entre totes les competicions per cinquena vegada en la seva carrera com a blaugrana

Leo Messi continua batent rècords sense fre. En el partit d’aquest dissabte contra el Vila-real el ‘10’ argentí no ha volgut faltar a la cita amb el gol. Amb la seva diana al minut 45 Messi i el penal a l'estil Panenka marcat a la segona meitat ja suma els 51 gols aquest curs entre totes les competicions. D’aquesta manera, el crac blaugrana assoleix una nova fita pocs dies després d’haver arribat als 500 gols com a barcelonista en enfrontaments oficials.

El crac argentí és un jugador especial, i fa moltes temporades que ho demostra. Amb la diana davant el conjunt 'groguet', el de Rosario ja fa cinc temporades que supera aquesta xifra estratosfèrica de gols des que és oficialment jugador del primer equip del Barça. En el seu tretzè curs com a blaugrana al primer equip, Leo Messi continua demostrant per què té cinc Pilotes d’Or.

La primera temporada que Leo Messi va superar la cinquantena de gols va ser la 2010/11 (53). Aquesta va ser la primera de tres temporades consecutives en què el crac argentí va superar les 50 dianes. L’ambició de l’argentí no té fre i el curs 2011/12 n’aconseguiria 73, el seu rècord, mentre que la 2012/13 seria l’autor de 60 gols. Fa dues temporades, la 2014/15, Messi va aconseguir un total de 58 gols que van contribuir en gran part al doblet blaugrana, en què es van aixecar la Copa del Rei i la Lliga de Campions.

La Lliga com a competició predilecta

El ‘10’ blaugrana està trobant en la competició domèstica la seva arma per continuar veient porteria. I és que 35 dels 51 gols que du l’argentí aquest curs han estat a la Lliga, la qual cosa suposa una mitjana de 0,97 gols per partit. Aquesta xifra li ha servit per situar-se des de fa diverses setmanes com a màxim golejador de la Lliga i superar la trentena de gols per sisena temporada consecutiva. Alhora, amb aquest gol número cinquanta de Messi, sumat al de Neymar Jr (16) i el de Suárez (35), el trident blaugrana arriba a les 102 dianes aquest curs entre totes les competicions, que refermen al Barça com el rei del gol a Europa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut