Andrés Iniesta: “És la tercera Copa del Rei consecutiva i s’ha de valorar”

Andrés Iniesta: “És la tercera Copa del Rei consecutiva i s’ha de valorar”

El capità del Barça ha explicat que una final “sempre costa” i que han aconseguit “complir l’objectiu d’acabar amb la Copa”

El capità del primer equip del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha valorat davant dels mitjans de comunicació la victòria dels blaugranes en la final de la Copa del Rei davant de l’Alabès (3-1). El migcampista manxec s’ha mostrat satisfet i ha destacat la dificultat que suposa disputar una partit d’aquestes característiques: “Una final és una final i sempre és difícil. Encara que fóssim favorits, aquests partits sempre costen”. “Estem contents perquè hem aconseguit complir l’objectiu d’acabar la temporada amb la Copa”, ha afirmat.

El jugador blaugrana ha fet també una valoració de la temporada: “Se’ns demana jugar bé, però també resultats. No ho hem fet del tot bé a les altres competicions i això ens ha penalitzat”. Tot i això, Iniesta ha destacat el mèrit de guanyar la competició del KO: “És la tercera Copa del Rei consecutiva que guanyem, i això també s’ha de valorar”.

El capità del Barça ha tingut també unes paraules per al seu entrenador, Luis Enrique Martínez, que aquest dissabte ha dirigit l’equip per últim cop: “Va venir en un moment que era delicat i el balanç ha estat més que positiu”. 

A continuació repassem les declaracions d’altres jugadors blaugrana:

Paco Alcácer:

  • “Al final el treball es veu reflectit al camp. Ajudar l’equip amb un gol és important. Estic molt content. S’ha de continuar treballant.”
  • “He anat de menys a més durant la temporada. Sempre intento pensar en el present i en el següent partit, i al final tot té la seva recompensa. Mai t’has de donar per vençut, sempre s’ha de donar el màxim.”
  • “No hi ha res millor que jugar al futbol amb Leo Messi. Estic molt orgullós de poder conviure amb ell. És increïble la facilitat amb què juga. N’aprenc i milloro cada dia. Et fa el futbol més fàcil. No hi ha cap dubte que és el millor jugador del món.”

Aleix Vidal:

  • “Va ser una lesió important, però el treball de cada dia m’ha permès gaudir avui d’uns quants minuts, precisament davant del mateix equip i àrbitre amb els quals em vaig lesionar.”
  • “Els metges van estimar un temps de recuperació de cinc mesos i he tingut la sort d’haver-me curat en menys temps. He treballat i m’he intentat cuidar cada dia.”
  • “He passat per moments difícils durant la temporada, i just quan la situació estava canviant i l’entrenador em donava confiança, vaig tenir la mala sort de lesionar-me.”
  • “Quan un treballa sempre espera que li passin coses bones. Durant les vacances seguiré treballant i intentaré convèncer el nou entrenador que sóc un jugador vàlid. He demostrat que les situacions es poden canviar.”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut