L'entrevista més personal amb Paulinho

L'entrevista més personal amb Paulinho

Les càmeres del Club van acompanyar el nou jugador del FC Barcelona de camí cap al Camp Nou, el dia de la seva presentació, per parlar amb ell i conèixer més el brasiler

Molt feliç i content per haver aconseguit el somni de formar part “d’un dels millors equips del món". Així es mostrava Paulinho el dia de la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona, ​​en una jornada que va donar per a molt. El brasiler, que al matí va passar reconeixement mèdic, afrontava amb il·lusió la seva arribada al Camp Nou. Un trajecte en què les càmeres del Club van aprofitar l'oportunitat per conèixer el nou dorsal ‘15’ blaugrana una mica més. Tot i assegurar ser "reservat", no va dubtar a parlar de les seves supersticions o del seu lloc favorit al món, passant per la música que escolta. Fins i tot es va atrevir a cantar un tros d'una cançó brasilera!

Tot això mentre declarava que arribar al Barça "és una de les millors oportunitats" que pot tenir un futbolista i que, per tant, "la vol aprofitar al màxim". "La trucada del Barça arriba en un moment de gran confiança, perquè em trobo en el millor moment de la meva vida i de la meva carrera", va assegurar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut