L'exhibició de Leo Messi, sense premi

L'exhibició de Leo Messi, sense premi

El vídeo amb el recopilatori de les millors jugades de l’argentí, que va oferir un recital contra el Betis però que no va tenir sort amb el gol

El FC Barcelona va debutar amb victòria a la Lliga 2017/18. Ho va fer amb un 2-0 contra el Betis, després d’un gol en pròpia porteria de Tosca i una diana més de Sergi Roberto. El català, de fet, va ser un dels més destacats del duel i va marcar el seu primer gol a la Lliga. Però si un jugador va portar perill en atac, aquest va ser Leo Messi.

Va ser un dels protagonistes del primer gol, el de l’1-0, quan va engegar la moto, es va introduir dins l’àrea i va obrir joc per a Deulofeu, que va acabar centrant abans que Tosca desviés l’esfèrica al fons de la xarxa i marquès en pròpia porteria (min 35).

Però a banda d’això, l’astre argentí va copsar pràcticament totes les oportunitats de gol. No va poder marcar, però en va tenir fins a 10: tres es van estavellar contra el pal, una va ser refusada per Adán, dues per la defensa i quatre van sortir fregant el pal. Així doncs, es va quedar a només un mil·límetre de poder celebrar el seu primer gol amb el Barça en aquesta Lliga. Un autèntic recital que es va quedar sense premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut