FC Barcelona – Reial Madrid: L’efectivitat blanca decanta la balança (1-3)

FC Barcelona – Reial Madrid: L’efectivitat blanca decanta la balança (1-3)

Els gols de Piqué, en pròpia porteria, Cristiano Ronaldo i Asensio donen el triomf als de Zinedine Zidane en un partit d’anada de la Supercopa d’Espanya en què el Barça ha tingut més oportunitats, però menys encert

El FC Barcelona no ha pogut aconseguir endur-se el triomf de l’anada de la Supercopa d’Espanya (1-3). Ho ha intentat, però li ha faltat punteria i una mica d’ordre, especialment a la segona meitat. I és que en un partit en què cap dels dos conjunts ha estat el clar dominador, s’ha acabat imposant l’efectivitat del Madrid, amb un autogol de Piqué i dues dianes més de Cristiano Ronaldo i d’Asensio. Així doncs, ara el Barça haurà d’afrontar el primer repte de la temporada, que no és un altre que intentar capgirar el resultat al Bernabéu per endur-se el títol abans d’iniciar la Lliga.

Sense gols en l’inici

Un Clàssic sempre és un Clàssic, però s’ha notat que els dos equips encara es troben immersos en la preparació de la nova temporada. El Madrid només ha fregat l’àrea en alguna jugada d’Isco, el més desequilibrant dels blancs en atac, i ha posat a prova Ter Stegen en un xut potent de Bale (min 37). Per la seva banda, el Barça, que ha arribat més però que li ha faltat l’última rematada, ho ha provat més clarament en una centrada d’Aleix Vidal cap a Messi (min 15) i en una passada en profunditat d’Iniesta que ha acabat amb una perillosíssima centrada de Jordi Alba (min 33).

Males notícies a la represa

El Barça, però, ha rebut un gerro d’aigua freda només començar la segona meitat , amb un gol en pròpia porteria de Piqué, que ha desviat una centrada rasa de Marcelo (0-1, min 49). Una acció que ha trastocat els plans del Barça, però que no ha enfonsat els de Valverde. I és que els blaugranes han pressionat més i han buscat el gol de l’empat sense descans, especialment gràcies al caràcter de Messi i Suárez. Aquest últim, de fet, ha provocat el penal que ha empatat el duel (min 75), comès per un Keylor Navas que prèviament havia estat encertat en les accions atacants blaugrana. Messi, des dels onze metres, no ha fallat i ha posat l'1-1 que el Barça tant havia buscat (min 76).

Tocarà remuntar

Sense temps per a celebracions, el Barça no s’ha conformat amb l’empat i ha intentat fer el segon per avançar-se en el marcador. Malauradament, una acció individual de Cristiano Ronaldo, que ha marcat un golàs amb un xut potent des de la frontal, ha frenat els de Valverde. Asensio, ja a les acaballes, i en una altra acció al contraatac, ha posat l'1-3 final que fa que el Barça hagi de viatjar cap al Bernabéu amb l'objectiu de remuntar per aconseguir guanyar la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut