Recuperació pensant en la Copa

Recuperació pensant en la Copa

Els blaugranes s’han exercitat aquest diumenge per començar a preparar el debut a la Copa del Rei contra el Múrcia, el dimarts a la Nueva Condomina (20.45 hores)

Després d’allargar una jornada més la bona dinàmica en Lliga amb un triomf davant el Màlaga (2-0), els blaugranes s’han exercitat aquest diumenge al camp tres de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En aquesta sessió Ernesto Valverde ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i amb set jugadors del Barça B: Jose Arnaiz, Aleñá, Cucurella, Oriol Busquets, Vitinho, Carles Pérez i Ortolá.

Paulinho, amb permís del tècnic, no s’ha exercitat en un entrenament en què els titulars han dut a terme treball de recuperació. D’aquesta manera, els barcelonistes han pogut començar a preparar el duel d’aquest dimarts a la Nueva Condomina contra el Múrcia, corresponent als setzens de final de la Copa del Rei, competició de la qual el FC Barcelona s’ha proclamat campió les darreres tres temporades.   

Els blaugranes tornaran a exercitar-se aquest dilluns a les 18.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els primers 15 minuts seran oberts als mitjans informatius. Abans, a partir de les 17.00 hores, l’entrenador Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa. D’altra banda, els jugadors Ter Stegen, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho i Umtiti no s’entrenaran dilluns i s’incorporaran dimecres a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut