FC Barcelona – Màlaga CF: El líder no falla (2-0)

FC Barcelona – Màlaga CF: El líder no falla (2-0)

Els d’Ernesto Valverde sumen la vuitena victòria en nou jornades i consoliden la primera posició gràcies als gols de Deulofeu i Iniesta

Nova victòria del FC Barcelona al Camp Nou, aquest cop contra el Màlaga (2-0). Els d’Ernesto Valverde reafirmen la seva condició de líders de la Lliga, amb 25 punts de 27 possibles, i sumen tres punts molt importants davant d’un rival que sempre crea dificultats. Aquest cop, però, el domini de les ocasions blaugrana ha estat referendat amb els gols de Deulofeu i Iniesta, que permeten mantenir la condició d’invictes.

De fet, el primer gol, el que ha fet Deulofeu després d’una jugada confusa i una centrada des de línia de fons de Digne (1-0, min 3), ha arribat molt ràpid i ha marcat el duel. Tot i això, no ha estat fins a la segona meitat que els d’Ernesto Valverde, que prèviament s’han mostrat correctes en la mobilitat de l’esfèrica però els ha faltat profunditat, han pogut sentenciar. Així, l’esperança andalusa s’ha tallat amb la diana que ha fet Iniesta, després d’una gran assistència de Messi, amb un xut creuat que ha ampliat diferències, ja de manera definitiva (2-0, min 55).

I és que, arran del gol, el primer que fa el capità des de fa més d’un any, el Barça ha acabat de despertar-se i no ha deixat que el Màlaga mogués el seu caseller. Només un cop de cap de Luis Hernández desviat i un parell de xuts de Juampi i Chory aturats per Ter Stegen hi han posat emoció. De fet, ha estat més a prop el 3-0, però una rematada de Suárez que no ha trobat porteria després d’una jugada de Sergi Roberto (min 73), una nova jugada individual del ‘20’ del Barça (min 83) i una rematada alta de Paulinho (min 85) no han arribat a bon port.

No ha estat important, perquè la vuitena victòria en aquesta Lliga no s’ha escapat. Ara, el proper repte de la competició domèstica serà sumar-ne tres més al Nou San Mamés, el dissabte que ve (20.45 h). Enmig, però, hi haurà el retorn de la Copa, competició que el Barça inicia contra el Múrcia amb l’objectiu de revalidar-la per quarta vegada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut