FC Barcelona- Sevilla: Alcácer manté la fermesa del líder (2-1)

FC Barcelona- Sevilla: Alcácer manté la fermesa del líder (2-1)

Un doblet del davanter de Torrent permet als blaugranes assolir un nou triomf a la Lliga abans de l’aturada i sumar 31 punts de 33 possibles

La ratxa de resultats del FC Barcelona a la Lliga no té aturador. Aquesta nit ha sumat una nova victòria i ja en van deu en onze jornades. I això que el triomf davant el Sevilla no ha estat senzill, perquè els andalusos han posat molta resistència. En la nit en què Leo Messi ha complert la xifra de 600 partits amb el FC Barcelona i s’ha convertit d’aquesta manera en el tercer futbolista de la història del Club amb més partits, només superat per Iniesta i Xavi, ha brillat Paco Alcácer. El davanter de Torrent ha estat titular al Camp Nou i no ha desaprofitat l’ocasió. Atent a les transicions, el ‘17’ blaugrana ha sabut moure’s per la zona ofensiva amb intel·ligència, alternant la posició amb Luis Suárez i tenint sempre la imprescindible connexió i l’enllaç de Leo Messi al darrere.

Tifo reivindicatiu a l’Estadi

El Camp Nou, que ha elogiat amb contundència l’actuació del davanter valencià, ha tornat a demostrar la seva vessant reivindicativa. I és que l’arrencada del duel ha estat precedida per un tifo que el Club ha exhibit amb la senyera al lateral de la graderia acompanyat de la paraula Justícia en català i anglès (Justice) als costats, per demanar la llibertat dels empresonats i empresonades per l’Audiència Nacional. Una acció a la qual gran part dels aficionats presents a l’Estadi s’han sumat amb càntics de “Llibertat, Llibertat” i amb exhibició de cartells i pancartes, especialment al Gol Nord.

Després d’uns minuts reivindicatius, el públic ha empès l’equip de Valverde, que havia començat el partit amb molta mobilitat i fluïdesa de joc, desordenant el Sevilla i arribant amb molt perill sobre l’àrea de David Soria. Avisarien Messi, Suárez i Rakitic. Però qui remataria el primer seria Alcácer, el gran protagonista del matx. El ‘17’ del Barça ha aprofitat una gran assistència de Luis Suárez per definir a la perfecció. El gol ha fet molt de mal als andalusos, que han vist com el Barça vorejava el segon. Liderats per un Messi indomable, trencaven els culers les línies defensives sevillanes. Però ha faltat un punt de fortuna i punteria per rematar el duel abans del descans.

Protagonista Alcácer

Valverde ja havia avisat a la prèvia que el Sevilla seria un rival perillós que no es replegaria mai al darrere. La visió del Txingurri era correcta, perquè així ha estat. Perquè els de Berizzo pressionaven amb força ben amunt la sortida de pilota amb la línia defensiva gairebé al mig del camp. Tot i que el segon gol blaugrana hauria pogut arribar abans, el cert és que Pizarro ha empatat el duel a la sortida d’un córner, precedida d’una jugada que Semedo ha hagut de salvar de manera miraculosa.

L’empat, però, no ha fet perdre al Barça la seriositat i Piqué ha replicat amb un xut al travesser, l’enèsim d’aquest curs per als culers. Però l’enfrontament el tornaria a desencallar Alcácer, l’home gol de la nit i l’autèntic protagonista. Un contracop liderat per Messi i assistit per Rakitic des de la banda dreta ha servit perquè el de Torrent estirés la cama dreta al primer pal i superés amb autoritat David Soria. El Camp Nou aplaudia Alcácer, que ha estat substituït amb l’escalf del públic. No arribaria la sentència culer tot i la insistència. Però tampoc han patit en excés per mantenir el triomf i continuar sumant de tres en tres. El Barça continua sent l’amo i senyor en aquest inici de Lliga, ja que ha sumat 31 punts de 33 possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut