Nit de reivindicació al Camp Nou

Nit de reivindicació al Camp Nou

L’Estadi ha exhibit un tifo amb la senyera acompanyat de la paraula Justícia en català i també en anglès (Justice) a cada costat al lateral de la graderia, arran de la situació política que viu Catalunya

El Camp Nou ha viscut una nit reivindicativa. Sensibles a la situació política que viu Catalunya, el FC Barcelona ha exhibit un tifo amb la senyera acompanyat de la paraula ‘Justícia’ en català i anglès (‘Justice’), a cada costat del lateral de la graderia de l’Estadi. A banda d’aquesta acció del Club, també s’han vist pancartes, a la zona del Gol Nord, de suport als empresonats i empresonades per l’Audiència Nacional i per demanar-ne la seva llibertat.

A partir del minut 5, tal com ja va passar divendres al partit de bàsquet al Palau Blaugrana, els càntics de “Llibertat, llibertat” han estat continus i s’han reiterat durant una bona estona de manera intermitent. D’aquesta manera, una gran majoria del públic del Camp Nou ha mostrat el seu rebuig a l’empresonament que, des de dijous, pateixen vuit consellers cessats del Govern català: Oriol Junqueras, Meritxell Borràs, Dolors Bassa, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull i Carles Mundó. Cal recordar que, a més d’aquestes persones, també estan en presó preventiva Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i Jordi Sánchez, president de l’ANC.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut