El resum del l'empat al Chelsea – Barça

Reviu els gols de Willian i Leo Messi, a més de les accions més destacades del partit entre els anglesos i el conjunt blaugrana (1-1), amb el següent vídeo!

El FC Barcelona ha aconseguit un valuós empat a Stamford Bridge davant el Chelsea (1-1) a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions en un partit molt disputat fins al darrer minut i que deixa tot per decidir al partit de tornada del Camp Nou. Els anglesos s’han avançat als 62 minuts de joc amb un gol de Willian, però Leo Messi, després de rebre una bona passada d’Andrés Iniesta (minut 75), ha empatat el duel.

En el següent vídeo, gaudeix amb els dos gols del matx i repassa també les accions més destacades de l’empat a Stamford Bridge. Una gran acció individual de Suárez en atac, dos pals de Willian a la primera part, les combinacions de Messi i Iniesta... No t’ho perdis!