Andrés Iniesta jugarà al Vissel Kobe

Andrés Iniesta jugarà al Vissel Kobe

Després de 22 temporades al Club, 16 al primer equip, el jugador manxec disputarà la J1 League, que ja està en marxa

Andrés Iniesta jugarà al Vissel Kobe japonès. El jugador manxec, qui ha estat al FC Barcelona durant els últims 22 anys, 16 dels quals al primer equip, disputarà la J1 League japonesa amb l’equip de la capital de la prefectura de Hyogo. A hores d’ara s’han jugat 15 partits de la J1 League, amb el Vissel Kobe ubicat en la sisena posició, a 15 punts del líder, el Sanfrecce Hiroshima.

Segons els mitjans japonesos, Andrés Iniesta ha signat un contracte per 3 anys. El dorsal que lluirà serà el 8, el mateix que ha dut al FC Barcelona durant 11 temporades. A més, el dia 26 de maig a partir de les 10h en l'horari japonès (a les 3h de matinada a Barcelona), hi haurà un esdeveniment de benvinguda al Noevir Stadium Kobe.

Cal recordar que Andrés Iniesta va anunciar el seu adéu del FC Barcelona el passat 27 d’abril, dos dies abans de guanyar el que seria el seu 32è títol amb el primer equip. Ell i Leo Messi són, de fet, els dos jugadors de la història del Club amb més títols guanyats.

A banda d’aquest rècord, el jugador manxec és també el futbolista amb més Lligues del Barça –també empatat amb Messi- i el segon jugador de la història del Club amb més partits jugats (674). En aquesta classificació només el supera Xavi Hernández.

Des d’aquell 27 d’abril Iniesta ha anat acomiadant-se mica en mica del FC Barcelona. Especialment emotiva ha estat l’última setmana, amb el seu últim desplaçament –va ser l’amistós a Sud-àfrica-, el seu últim entrenament amb els seus companys i finalment el seu últim partit al Camp Nou, en què l’afició li va agrair tots aquests anys de futbol excels i comportament exemplar.

Entremig també es va celebrar un emotiu acte de comiat institucional, en què familiars, amics, companys i excompanys, staff, directius i exdirectius i llegendes de l’esport van retre-li homenatge en un esdeveniment celebrat al Camp Nou.

Ara la llegenda blaugrana arrencarà una nova aventura al Japó. Molta sort, Andrés!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut