Fermín:

Fermín: "El PSG és un equipàs, però donarem el màxim"

El migcampista blaugrana ha valorat el sorteig dels quarts de final de la Champions a 'Barça On Air', un programa en directe emès als canals oficials del Club

El FC Barcelona disputarà els quarts de final de la Champions contra el PSG. El primer jugador blaugrana en reaccionar ha estat Fermín López, que ha valorat l'emparellament amb el conjunt parisenc a 'Barça On Air', un programa en directe emès als canals oficials del Club. El migcampista d'El Campillo ha remarcat la dificultat de l'eliminatòria: "Serà un partit difícil. El PSG és un equipàs, però donarem el màxim per aconseguir la victòria".

Preguntat per una possible motivació extra per l'integrant de la banqueta rival, Fermín li ha volgut treure ferro: "Tot i que 'Lucho' va ser un gran jugador i és un gran entrenador, la motivació estigui qui estigui a la banqueta és la mateixa". A més, respecte a la resta del quadre del sorteig, el de Huelva ha assegurat que tots els rivals restants seran complicats. "Tots els emparellaments han sigut competitius. El que ens toca a partir d'ara ja és un gran equip", ha dit.

Les claus contra el PSG

Fermín ha destacat que una de les claus en els duels contra el PSG serà aturar les transicions del conjunt parisenc: "Ells a dalt tenen jugadors molt perillosos, com Mbappé o Dembélé. Si controlem això, amb el nostre joc podrem fer-los mal. L'equip està en bona dinàmica".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut