Xavi:

Xavi: "El Getafe no és un equip defensiu"

El tècnic barcelonista recorda les amenaces d'un Getafe molt ben treballat i que vol posar en risc la victòria culer a casa

Xavi Hernández s'ha mostrat plenament conscient de l'exigència d'afrontar un partit contra el Getafe de José Bordalás. Menys de tres dies després de tornar de Nàpols, els blaugrana buscaran treure els tres punts a l'Estadi Olímpic contra un dels equips sorprenents de la temporada, que comença la jornada en una còmoda desena posició i amb la vista posada en Europa.

 

El tècnic blaugrana ha començat reivindicant que "el Getafe no és un equip defensiu, és un equip valent. Pressionen amb una línia defensiva molt alta, i ha tret punts en camps molt complicats. Sempre competeixen i Bordalás li treu molt rendiment als seus futbolistes. És d'elogiar", ha reforçat.

Sobre la importància dels punts, ha incidit en el fet que són "molt importants per la lluita pel títol de Lliga. Fins que matemàticament puguem, la lluitarem. Cada setmana és una història totalment diferent. No podem fallar, i menys a casa. Si guanyem, dormiríem com a segons i posaríem més pressió a Girona i Madrid, que juguen més tard. No llencem la tovallola, tot i que sabem que és molt difícil."

Preguntat per l'acumulació de partits amb pocs dies de descans, ha explicat que "veurem com arribem, però és moment perquè juguin els millors futbolistes. Algun canvi farem, però no molts, perquè és un partit molt transcendent. Hagués anat molt millor posar el partit diumenge o dilluns, però no és cap excusa."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut