FC Barcelona - Getafe: Canvi de xip, mateix objectiu

FC Barcelona - Getafe: Canvi de xip, mateix objectiu

Després de l'empat contra el Nàpols a la Champions, els blaugranes busquen tres punts obligats contra el Getafe per continuar amb opcions a la Lliga

Canvi de competició, canvi de xip. El FC Barcelona, després d'empatar a un contra el Nàpols a l'anada dels vuitens de final de la Champions, torna a la competició domèstica amb el mateix objectiu de sempre: aconseguir tres punts obligats. Els blaugranes reben la visita aquest dissabte d'un Getafe que té l'ull posat en les posicions europees (16.15h, M+ LaLiga). Així, els de Xavi Hernández, que ja van retallar punts la jornada passada amb els seus principals perseguidors, voldran continuar assaborint el gust de la victòria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Tot i això, el partit de la primera volta contra el conjunt madrileny no va comportar gaire dolçor. Va ser el duel corresponent a la primera jornada de la Lliga, al Coliseum, i els culers van empatar a zero. De fet, és l'únic 0-0 del Barça aquest curs i l'única vegada en tota la competició domèstica que els blaugranes no han aconseguit afusellar la porteria rival. No seria casualitat. El porter del Getafe, David Soria, és el tercer porter amb més aturades de la Lliga.

El Getafe, un equip molt dur

El quadre entrenat per José Bordalás és considerat un dels equips més rocosos de la Lliga. Precisament, és el conjunt més amonestat de tota la competició. A banda del seu joc defensiu, la pólvora en atac dels madrilenys també té molt de perill: el Getafe és l'equip que més gols de cap ha marcat en les cinc grans lligues europees aquesta temporada. A més, la seva referència ofensiva, Borja Mayoral, ja porta 15 gols a la Lliga i es troba en la segona posició del Pitxitxi d'aquesta campanya.

Gràcies a tots aquests aspectes, el Getafe ocupa un còmode desè lloc a la classificació de la competició domèstica, i en comptes de mirar cap avall, com en les últimes temporades, els deixebles de Bordalás miren cap amunt, amb el somni d'entrar a les competicions europees de la temporada vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut