La progressió ascendent d'Ilkay Gündogan

La progressió ascendent d'Ilkay Gündogan

El migcampista alemany ha començat l'any amb grans xifres i està demostrant la seva veterania al terreny de joc

Ilkay Gündogan és un home clau per al FC Barcelona. Havent disputat tots els partits oficials aquesta temporada entre Lliga, Champions, Copa del Rei i Supercopa d'Espanya, l'alemany és una peça indispensable per als esquemes de Xavi Hernández. Amb el seu gol contra l'Alabès, el migcampista ja és el quart màxim golejador de la temporada per al Barça, amb cinc dianes, només superat per Robert Lewandowski, Ferran Torres i João Félix. En l'aspecte de passades de gol, és el màxim assistent de l'equip, amb nou, superant el seu rècord personal, amb les vuit de la temporada 2018/19 amb el Manchester City. 

El jugador de 33 anys ha fet un pas endavant en els últims partits, com els números així ho indiquen. Gündogan està jugant més avançat i les seves aportacions a prop de la porteria són crucials per als interessos blaugranes, tant en l'aspecte golejador com en les passades de gol, a més de demostrar la seva veterania al terreny de joc.

Gündogan millora xifres el 2024

En els 24 partits que va jugar Gündogan el 2023 amb el FC Barcelona d'ençà del seu fitxatge, el migcampista alemany va marcar dos gols i va donar sis assistències, amb una mitjana de 0,33 per enfrontament sumant les dues estadístiques. En canvi, amb els 10 partits que ha jugat aquest 2024, les xifres ja són millors: tres gols i tres assistències, augmentant la mitjana fins als 0,6. En els dos últims partits que ha marcat, contra el Vila-real i contra l'Alabès, sempre ha acompanyat els gols amb una assistència als seus companys.

PS00489

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut