Xavi:

Xavi: "Necessitem els tres punts per seguir escalant"

El tècnic culer ha valorat el duel contra l'Alavés en la roda de premsa prèvia

Els blaugranes s'enfronten a un nou repte aquest cap de setmana. Després de guanyar els tres punts contra l'Osasuna, el tècnic culer és conscient que no n'hi ha prou i que "l'equip necessita els tres punts per continuar escalant en la classificació".

El rival

L'Alabès es troba actualment onzena posició amb 26 punts. Acumulant dues victòries en els últims quatre partits, Xavi Hernández és conscient que serà "un partit molt difícil i complicat amb un rival intens i agressiu".

L'entrenador terrassenc ha valorat molt el paper del tècnic vitorià sobre l'equip basc: "Tenen un equip amb personalitat i agressivitat, es nota la mà de Luis Garcia". També ha destacat el seu moment de forma i la dificultat d'aconseguir la victòria a Mendizorroza: "Els enganxem en el seu millor moment. Necessitem els tres punts per continuar escalant en la classificació".

Les lesions

A banda de la dificultat en la Lliga, l'equip blaugrana acumula un gran nombre de baixes que fan vulnerable l'equip blaugrana. El tècnic culer ha volgut aclarir que gran part de les lesions són degudes a l'exigència de la competició: "El calendari ha estat exigent, i per això tenim moltes lesions. No hem pogut descansar prou".

El tècnic ha explicat que el club i l'staff "posa tot els que està en les seves mans" per preparar els jugadors. "Treballem molt la prevenció de les lesions. Tots van amb el GPS, però forma part del calendari. Alguna vegada vam trucar a la Federació per guanyar un dia de descans. És difícil", ha aclarit l'egarenc.

Vitor Roque

Amb tantes baixes, més jugadors entren en acció. Amb precaució ja que ve d'una lesió, el tècnic terrassenc ha destacat el paper de Vitor Roque. Marcant el gol de la victòria contra l'Osasuna, Xavi ha explicat que el brasiler "ha millorat moltíssim". Per això en el partit contra l'Alabès "serà important", però també "en els pròxims".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut