Xavi Hernández anuncia que el 30 de juny deixarà de ser entrenador del FC Barcelona

Xavi Hernández anuncia que el 30 de juny deixarà de ser entrenador del FC Barcelona

El tècnic blaugrana ho ha comunicat en la roda de premsa posterior a la derrota contra el Vila-real

Xavi Hernández ha anunciat que el 30 de juny del 2024 deixarà de ser entrenador del FC Barcelona. Ho ha comunicat en la roda de premsa posterior a la derrota contra el Vila-real (3-5) a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

 

Xavi: "Vull ser una solució per al Barça"

Un cop acabat el partit, Xavi Hernández, ha comunicat al president Joan Laporta, al vicepresident esportiu Rafa Yuste i al director de futbol, Deco, la decisió de deixar de ser entrenador del primer equip a final de temporada. Xavi considera que és la decisió que més interessa al Club ara mateix.

No vull ser un problema. Vull ser una solució per al Barça, tal com ho vaig ser fa dos anys

Xavi

Un cop en roda de premsa, el tècnic blaugrana ha pres la paraula per explicar una decisió que, segons el terrassenc, "ja tenia presa feia dies, però avui era el moment d'anunciar-ho".

Una de les raons principals ha estat la seva estima pel Club: "No vull ser un problema. Vull ser una solució per al Barça i així ho vaig ser fa dos anys". I és que Xavi, una de les llegendes del Barça com a jugador, coneix millor que ningú el FC Barcelona i està convençut que el que necessita l'equip ara és "un canvi de rumb".

El tècnic considera que el seu adeu a final de temporada "destensa la situació general i això dona marge al vestidor, a l'staff i al Club per canviar la dinàmica". Tot i això, per al final de temporada encara queden quatre mesos, i el tècnic terrassenc ha remarcat per sobre de tot l'energia que encara li queda per lluitar pels objectius aquest curs: "Aquests quatre mesos ho donaré tot. Intentaré donar el màxim i anar a guanyar la Lliga. Encara penso que ho podem fer". Finalment, ha confessat que, tot i que s'aconsegueixi algun títol, "la decisió està presa i és inamovible".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut