La felicitat de Vitor Roque en la seva presentació com a culer

La felicitat de Vitor Roque en la seva presentació com a culer

El brasiler ha estat presentat a la Ciutat Esportiva hores després de viure el seu debut oficial a Las Palmas

Des que Vitor Roque va aterrar a Barcelona ara fa poc més d'una setmana ha tingut una agenda més que atapeïda, un clàssic per a les noves incorporacions, amb l'afegit que ell ho ha fet a mitja temporada i a tots els actes protocol·laris cal sumar-li l'activitat esportiva del dia a dia. Sense anar més lluny, aquest matí de divendres ha viscut la seva presentació oficial com a futbolista del Barça poques hores després d'haver debutat.

L'acte, que ha tingut lloc al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha començat amb la tradicional signatura del contracte per part del futbolista i, avui, acompanyat del vicepresident esportiu Rafa Yuste, ocupant el lloc del president Joan Laporta, que no podia ser-hi present. Després, més signatures: a la gran lona que hi havia anunciant el seu fitxatge i a la samarreta, ja amb el número 19 i el seu nom estampat, amb la que vol marcar molts i molts gols i que s'ha fotografiat juntament amb Rafa Yuste i Deco, director esportiu i artífex del seu fitxatge.

 

Les praules de Rafa Yuste sobre Vitor Roque

Una samarreta, la de la primera equipació, que encara no ha pogut vestir en un partit, ja que els minuts que va jugar a Las Palmas ho va fer amb la tercera. Rafa Yuste ha pres la paraula per donar-li la benvinguda, i ha volgut destacar, "a part de la seva qualitat i la seva màgia, que sempre té un somriure", a més de remarcar la seva "actitud positiva i la seva família. És un jugador molt madur."

 

Un somni complert

El vicepresident també ha reivindicat la implicació del futbolista, que "ahir va voler estar en un acte de penyes" i que en el gol de Gündoğan que va donar els tres punts ja estava a la pinya de la celebració, demostrant que "aquest equip és una família". El mateix Vitor Roque ha assegurat que amb ell debut "es va complir un somni que tenia des que era un nen" i que els companys l'han acollit "molt bé. Tot està anant molt bé i em sento tranquil", ha subratllat, abans de rebre el carnet de soci que el fa ser un més de la gran família culer.

Passada ràpida pels vestidors, per a posar-se la primera equipació al complet, i de tornada a la gespa per a destil·lar qualitats fent uns quants tocs de pilota, abans de tornar a posar per a la càmera per tenir algunes imatges més de la jornada, que no se l'ha volgut perdre la seva família i el seu entorn més proper, que han saltat a la gespa per a poder immortalitzar el moment amb Tigrinho, que, encara amb un somriure d'orella a orella que no se li ha esborrat en cap moment, ha hagut de retirar-se per a preparar-se per a l'entrenament que poca estona més tard arrencava en aquell mateix camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut