Vitor Roque debuta amb remuntada

El jove davanter brasiler ha disputat els seus primers minuts com a culer i ha gaudit d'alguna ocasió per fer el seu primer gol

No ha marcat però ha estat un molt bon debut per a Vitor Roque. El jove davanter brasiler, que va aterrar el dia 27 a Barcelona, ha viscut aquest dijous la seva estrena oficial com a culer en el duel de Lliga disputat a Las Palmas.

El '19' blaugrana ha saltat al camp al minut 78 de partit en el lloc de Ferran Torres, el primer golejador culer del 2024. En els 20 minuts que ha estat sobre el camp, 'Tigrinho' ha viscut el gol de la remuntada, obra de Gündogan, i també ha disposat d'un parell d'ocasions per signar l'1-3 que hauria sentenciat del tot el partit.

Durant l'estona que ha estat sobre la gespa s'ha vist un Vitor Roque participatiu i molt intens, que no ha donat cap pilota per perduda, i que s'ha ofert en repetides ocasions amb bones desmarcades a l'espai. Diumenge, contra el Barbastre a la Copa, tindrà una nova oportunitat per seguir acumulant minuts com a culer.