Xavi: “Hem de ser contundents a les àrees”

Xavi: “Hem de ser contundents a les àrees”

El tècnic considera que el desavantatge a la Lliga “és remuntable” i espera un “partit complet” contra l’Almeria

Xavi Hernández té clar el diagnòstic del Barça actual. El tècnic creu que la “manca de contundència a les àrees” ha marcat negativament la temporada dels culers fins aquest mes de desembre. “Hem de ser més efectius i contundents a totes dues àrees i crec que a la Lliga el que ens fa tenir nou punts de diferència amb el Girona són errades nostres”, ha explicat en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest dimecres contra l’Almeria.

 

Tot i la distància respecte el Girona i el Reial Madrid, Xavi considera que el desavantatge a la Lliga “és remuntable”. Tot passa per “deixar de fallar” i començar a sumar victòries. La primera, contra l’Almeria. “Per guanyar la Lliga hem d’anar pas a pas. Necessitem guanyar partits, necessitem a l’afició i necessitem fer aquest partit complet que encara no hem fet”, ha assegurat.

El tècnic també ha valorat l’eliminatòria de Champions contra el Nàpols. “Juguem contra el vigent campió italià i crec que serà difícil. Veig l’eliminatòria al 50%. Ells es troben en una situació similar a la nostra”, ha comentat. 

Preguntat per Vitor Roque, Xavi ha destacat que el brasiler és un “molt bon fitxatge” però també ha recordat que no se li pot posar tota la pressió a un noi de 18 anys. “És un cas similar al de Lamine Yamal, que ha d’anar pas a pas”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut