Pedri, novetat en la convocatòria per visitar la Reial Societat

Pedri, novetat en la convocatòria per visitar la Reial Societat

El migcampista de Tegueste entra en una llista de 21 culers per disputar la jornada 12 al Reale Arena

Torna Pedri. Torna el somriure de Tegueste al mig del camp del FC Barcelona. El 8 culer ha entrat en la convocatòria per viatjar cap a Sant Sebastià. Aquest dissabte 4 de novembre (21 hores), els de Xavi Hernández tenen programada la jornada 12 de Lliga al camp de la Reial Societat.

Per afrontar el duel contra el cinquè classificat, l'egarenc ha facilitat una llista de 21 barcelonistes. Hi destaca l'alta mèdica de Pedri, que no estava disponible des del passat mes d'agost, ja que ha estat de baixa 71 dies. El canari va jugar el seu últim partit el 20 d'agost contra el Cadis a Montjuïc i des de llavors s'ha perdut 12 compromisos -nou de Lliga i 3 de Champions-.

Per a aquest compromís sempre atractiu són baixa Frenkie de Jong i Sergi Roberto. Així doncs, la llista la conformen: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó i Fermín. 

Darrer entrenament a la Ciutat Esportiva

Els blaugranes disponibles del primer equip, conjuntament amb M. Casadó i Astralaga del Barça Atlètic, han dut a terme una sessió matinal al camp Tito Vilanova abans del partit contra el conjunt d'Imanol Alguacil. Ha estat l'últim entrenament per acabar de perfilar els detalls contra els bascos, que es troben just per darrere en la classificació lliguera. Així doncs, el Barça viatjarà cap a la ciutat de la platja de La Concha amb els cinc sentits posats i l'objectiu de tornar a guanyar en Lliga. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut