Xavi:

Xavi: "La clau del partit està en tenir la pilota"

El tècnic del Barça ha valorat el partit contra el Vila-real i el paper dels jugadors disponibles en una compareixença marcada per el discurs inicial de l'entrenador terrassenc

A poc més de 24 hores perquè Vila-real i Barça s'enfrontin en el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga, el tècnic blaugrana Xavi Hernández ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del duel.

 

La competició masculina no viu aïllada de l'afer que s'ha produït aquestes setmanes en el futbol femení, i és per aquest motiu que Xavi Hernández ha volgut dir la seva abans de començar el torn de preguntes: Voldria donar la meva opinió sobre la situació de la Federació i de les jugadores. En primer lloc, vull donar el meu suport incondicional a Jennifer Hermoso i a les jugadores. En segon lloc, vull condemnar la conducta del president de la federació espanyola. I també vull mostrar la meva tristesa perquè no es parla de la fita històrica de la consecució del Mundial".

"Setién i el Vila-real tenen una idea semblant a la nostra"

Un cop feta la declaració, l'egarenc s'ha centrat a respondre les preguntes sobre el partit i l'estat en què arriben els seus jugadors. Xavi Hernández preveu un partit "molt igualat" on l'equip groguet intentarà dominar el partit en tot moment. Segons Xavi, "la clau del partit estarà a tenir la pilota, ja que tenen un equip molt ben dotat al mig del camp".

La baixa de Pedri

Per fer front a un equip el qual pot complicar molt les coses al conjunt blaugrana, el tècnic terrassenc no podrà comptar amb un fix en l'onze inicial: Pedri. Xavi ha qualificat la seva baixa com "molt important", ja que és una "jugador clau en l'organigrama". A més ha recalcat que li sap molt de greu que el canari torni a passar per una lesió tant similar a la de la temporada passada, perquè Pedri "és un jugador que es cuida molt i durant l'estiu ha treballat per guanyar massa muscular".

Ara bé, míster és conscient de la qualitat que té a la banqueta i confia en el fet que Gundogan o jugadors més joves com Fermín, Gavi o Casadó puguin ser "una gran alternativa".

Les peces de la davantera

Finalment, el tècnic ha parlat sobre la seva confiança en els jugadors més ofensius de l'equip. Tot i que encara no hagi vist porteria en els dos primers partits de lliga, ha explicat que Lewandowski "està tranquil perquè també genera altres coses". Malgratque no acabi de trobar porteria, el tècnic ha volgut destacar que el polonès està "content".

També ha volgut fer èmfasi en la participació d'Abde. Conscient que no està sortint com a titular, Xavi Hernández ha volgut deixar clar que "no importa ser titulars o suplents". "De fet, l'altre dia vam guanyar en part perquè els cinc de la banqueta van marcar la diferència. Abde pot ser un revulsiu, estic molt content amb ell, m'agrada molt en l'àmbit personal i com a professional. Compto amb ell", ha destacat el tècnic blaugrana.

En la mateixa línia també ha parlat del "tauró": "Ferran Torres va ser important l'altre dia jugant deu minuts i en va ser un exemple. Ho és per com entrena. Surti de titular, suplent o no jugueu, sempre està al servei de l'equip".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut