La convocatòria per al duel contra el Vila-real

La convocatòria per al duel contra el Vila-real

El tècnic blaugrana ha citat a 21 jugadors per mirar d'aconseguir els primers tres punts fora de casa

Aconseguir els primers tres punts fora de casa. Aquest és l'objectiu principal del conjunt blaugrana en aquest segon duel lluny de l'Estadi Olímpic. Aquest diumenge, els de Xavi Hernández s'enfrontaran al Vila-real a l'Estadi de la Ceràmica a les 17.30 hores, un duel exigent que mesurarà la capacitat dels blaugranes per continuar amb la bona dinàmica tot i les baixes importants de Pedri i Araujo.

Amb l'objectiu d'emportar-se la victòria en aquest trepidant duel, el tècnic blaugrana ha citat a 21 jugadors: Ter Stegen, Gavi, Ferran, Lewandowski, Ansu Fati, Christensen, Ez Abde, Marcos A., Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Eric, Astralaga, Lamine Yamal, Balde, M. Casadó, Kochen, Fermín i Cubarsí, el qual amb 16 anys és la seva primera convocatòria oficial del primer equip.

D'altra banda, Pedri i Araujo no viatjaran per lesió.

Entrenament abans de viatjar a Castelló

Els blaugranes han realitzat la darrera sessió preparatòria abans de posar rumb a la Comunitat Valenciana. Aquesta tarda, tots els jugadors del primer equip disponibles s'han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. També han entrenat Astralaga, Fermín, Lamine Yamal, M. Casadó i Cubarsí del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut