PRÈVIA | El Barça busca la primera victòria a domicili

PRÈVIA | El Barça busca la primera victòria a domicili

Els homes de Xavi Hernández visiten la Ceràmica per buscar els primers tres punts lluny de casa

El Barça visita aquest diumenge a les 17.30 hores l'Estadi de la Ceràmica per enfrontar-se al Vila-real a la Jornada 3 de la Lliga en el què suposa el segon desplaçament del conjunt blaugrana aquesta temporada.

Després de la victòria contra el Cadis (2-0) a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, els homes de Xavi Hernández intentaran sumar els primers tres punts a domicili. D'altra banda, el conjunt dirigit per Quique Setién buscarà una nova victòria després de guanyar per la mínima davant el Mallorca com a visitants.

Els precedents

Des del primer matx entre els dos equips el 13 de desembre del 1998, el Barça i el Vila-real s'han enfrontat en 46 partits de lliga. El conjunt blaugrana s'ha endut la victòria 28 vegades, mentre que els grocs ho han fet en 9, i les altres 9 restants van acabar en repartiment de punts.

Com a visitant, el Barça ha aconseguit evitar la derrota en les darreres 14 visites a la Ceràmica (10 victòries, 4 empats). Des del 9 de març del 2008, tots els enfrontaments entre blaugranes i grocs a Vila-real han acabat en empat o en victòria culer. Des d'aquesta data, el Barça només ha perdut en una ocasió davant els castellonencs i va ser el 22 de maig de 2022 a l'Spotify Camp Nou.

Pel que fa als precedents més directes, el Barça va guanyar els dos partits de la temporada passada. El conjunt blaugrana es va imposar 3-0 al Camp Nou amb dos gols de Lewandowski i un d'Ansu Fati. El partit de la segona volta de la competició jugat a la Ceràmica també va acabar amb victòria culer, aquesta vegada per la mínima gràcies a un solitari gol de Pedri.

Els convocats per Xavi

Després de no haver aconseguit els tres punts al primer desplaçament de la temporada al Coliseum Alfonso Pérez, el Barça té una nova oportunitat aquest diumenge contra el Vila-real. El conjunt dirigit per Xavi Hernández buscarà la segona victòria després d'haver vençut el Cadis 2-0 amb gols de Pedri i Ferrán Torres.

Tot i així, el tècnic blaugrana haurà de bregar amb baixes importants. A la delicada lesió de Ronald Araujo se li suma Pedri, que ha patit una lesió al recte anterior de la cuixa dreta.

Els 21 jugadors citats pel duel són: Ter Stegen, Gavi, Ferran, Lewandowski, Ansu Fati, Christensen, Ez Abde, Marcos A., Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Eric, Astralaga, Lamine Yamal, Balde, M. Casadó, Kochen, Fermín i Cubarsí, que amb 16 anys s'estrena en una convocatòria.

El Vila-real buscarà la primera a la Ceràmica

A pocs dies del tancament del mercat de fitxatges, el Vila-real ha construït una plantilla que aspirarà a obrir-se un lloc entre les posicions més altes de la competició. Santi Comesaña, Ramon Terrats, Ben Brereton, Alexander Sørloth i els exblaugranes Denis Suárez i Ilias Akhomach són les noves incorporacions de l'equip dirigit per Quique Setién.

Després d'arrencar la competició de Lliga perdent al seu estadi davant el Betis (1-2), els grocs van saber refer-se i endur-se els tres punts a Mallorca a la segona jornada gràcies al gol de Gerard Moreno. D'aquesta manera, els castellonencs buscaran la seva segona victòria a la competició i trencar la mala ratxa davant el conjunt blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut