La Nations League comptarà amb la participació de tres blaugranes

La Nations League comptarà amb la participació de tres blaugranes

Gavi, Jordi Alba i Frenkie han estat convocats amb les seves respectives seleccions per diputar el trofeu del 14 al 18 de juny

Ja s'han donat a conèixer les convocatòries de les seleccions que disputaran la Nations League, i com ja és habitual, les llistes tenen presència blaugrana. Gavi, Jordi Alba i Frenkie han estat citats per les seves respectives seleccions (Espanya i Països Baixos) per disputar el trofeu internacional que tindrà lloc del 14 al 18 de juny.

La selecció espanyola s'enfrontarà a la italiana en una semifinal celebrada a Enschede, el dijous 15 de juny a les 20.45 hores. A l'altre cantó, el conjunt de Koeman intentarà aconseguir una plaça per a la final contra Croàcia el dimecres 14 a les 20.45 hores. La final es disputarà el diumenge 18 a la mateixa hora.

Jordi Alba i Gavi a la llista de Luis de la Fuente

Aquest divendres al matí, el seleccionador espanyol, Luis de la Fuente ha donat a conèixer la llista de convocats per a disputar la Nations League. El tècnic ha seleccionat 23 jugadors dels quals trobem els culers Jordi Alba i Gavi. Amb 91 partits amb la "Roja", el lateral esquerre disputarà un nou torneig amb la selecció i, per tant, té l'ocasió d'alçar el seu segon títol després de l'Eurocopa del 2012.

En canvi, Gavi compta amb 17 partits com a jugador de la selecció des del seu debut el 6 d'octubre de 2021, precisament en les semifinals de la Nations League 2021 contra Itàlia.

Frenkie De Jong citat per Koeman

D'altra banda, Koeman ha citat a 26 jugadors d'entre els quals hi ha Frenkie De Jong. El migcampista és un fix del conjunt taronja des del 2018 i ja acumula 44 partits amb la selecció. El holandès té l'oportunitat d'aixecar el seu primer títol internacional amb Països Baixos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut