Barça - Mallorca: Fins aviat, Spotify Camp Nou

Barça - Mallorca: Fins aviat, Spotify Camp Nou

Els blaugranes volen acomiadar temporalment l'estadi amb una victòria davant l'afició en el darrer partit a casa

"No és un adéu per sempre, és un adéu per un instant". Aquest vers de L'hora dels adéus va com l'anell al dit al partit d'aquest diumenge. A les 19.00 hores, el FC Barcelona s'enfrontarà al Mallorca en el que serà el darrer duel a l'Spotify Camp Nou tal com el coneixem fins ara. A banda de la competició esportiva, l'estadi acollirà una jornada molt emotiva per a tots els culers que acomiadaran temporalment l'Spotify Camp Nou.

Al llarg de 66 anys d'història, l'estadi ha estat testimoni de milions de vivències i anècdotes i  es volen rememorar en la festa d'aquest diumenge. Sota el lema "Ple d'història, ple de futur", els culers viuran una jornada nostàlgica que no deixarà indiferent a ningú. De fet, els assistents, tenen un paper transcendental en els actes que es viuran a l'estadi. Des del Club s'ha fet una crida a tots aquells socis, sòcies i resta d'afició, que assisteixin al partit vestit dels colors del Barça i que llueixin les seves samarretes i bufandes en el moment de la sortida dels jugadors per crear un gran mosaic blaugrana.

A banda, també hi ha preparat activitats a l'esplanada de l'estadi, accions prepartit com la locució del primer onze titular que va viure l'Spotify camp Nou, actes al descans com el concert de Lildami i homenatges postpartit com els comiats de Busquets i Jordi Alba.

Més enllà de la gran festa, l'estadi viurà el darrer partit al terreny de joc. Els homes de Xavi Hernández s'enfronten al Mallorca (19.00 hores) en un duel on els blaugranes volen la victòria per acomiadar de la millor manera possible l'Spotify Camp Nou i per la seva banda el Mallorca se situa a tres punts de posicions europees i lluitarà pel triomf per intentar aproximar-se en la prestigiosa setena posició.

Xavi, amb tot

Cap membre de la plantilla vol perdre l'oportunitat de disputar els darrers minuts a l'actual Spotify Camp Nou. És per aquest motiu que el tècnic blaugrana ha decidit comptar amb tots els disponibles. La convocatòria la formen Ter Stegen, Sergio, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Així doncs, només els lesionats Pedri i Araujo es perdran aquest duel. 

El Mallorca vol somiar

El conjunt balear, actualment ocupa l'onzena posició i se situa a tres punts de la setena que dona accés a disputar la Conference League la temporada vinent. Per aconseguir aquest objectiu, els homes de Javier Aguirre hauran de sumar si o si en els dos partits restants que queden, per tant, el Mallorca vol esgarrapar algun punt contra el FC Barcelona.

Si enfrontar-se al Barça, normalment no és fàcil, els balears no arriben en les millors condicions. Fins a sis baixes acumula el conjunt mallorquí que no podrà comptar amb Nastasic, Augustinsson, Iñigo Ruiz de Galarreta i Raillo per lesió i amb Antonio Sánchez i Kang-In Lee per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut