Una gran festa de comiat a l’actual Spotify Camp Nou

Una gran festa de comiat a l’actual Spotify Camp Nou

Cançons, música i records a la història de l’Estadi, en una celebració que servirà també de comiat a Sergio Busquets i Jordi Alba

Sota el lema “Ple d’història, ple de futur”, el partit que diumenge celebrarà el FC Barcelona contra el Mallorca a les 19 h, servirà per viure una jornada festiva d’adeu a l’actual Spotify Camp Nou, que coincidirà també amb el comiat de Sergio Busquets i Jordi Alba com a jugadors del Barça, davant de l’afició.

Crida a vestir de blaugrana

El Club vol que aquest partit sigui una gran festa i que es converteixi en una brillant cloenda de la història de l’Estadi, tal com el coneixem actualment, i per aquest motiu es fa una crida a tots aquells socis, sòcies i resta d’afició, que assisteixin al partit vestits dels colors del Barça i que llueixin les seves samarretes i bufandes en el moment de la sortida dels jugadors per crear un gran mosaic blaugrana. Al final de la celebració es cantarà una emotiva cançó de comiat, en un moment en el qual es demanarà la participació del públic.


Per aquest partit, les portes de la instal·lació s’obriran a les 17 hores, dues hores abans de l’inici, i es demana al públic que vinguin amb temps suficient per gaudir de les activitats. També es recomana la utilització del transport públic sempre que sigui possible, utilitzar l’accés, porta i boca que indica el carnet o entrada i portar els títols d’accés preparats per agilitzar l’entrada a la instal·lació.

Accions a l’esplanada prèvies al partit

A la prèvia del partit, l’esplanada de l’Spotify Camp Nou ja viurà tot l’ambient d’aquesta festa de comiat amb l’exposició dels grans trofeus que s’han guanyat en aquest Estadi, amb els quals es podrà fotografiar el públic assistent, així com diferents Photocalls i un mural on poder deixar missatges de comiat a l’Estadi, tot amenitzat amb molta música.

Abans de l’inici del partit es locutarà els noms de tots els integrants de la plantilla del primer equip que va jugar a l’estadi al 1957 a l’Spotify Camp Nou i es passarà pel marcador la fotografia de cadascun d’aquells jugadors.

Posteriorment, es recuperarà l’enregistrament de la veu de l’històric speaker Manel Vich, que donarà la benvinguda a tot el públic assistent.

Mosaic blaugrana i actuació de Lildami

En el moment de la sortida dels jugadors, tota l’afició els rebrà cantant el Cant del Barça a cappella, sense megafonia.

Aquest serà també el moment d’omplir tot l’estadi de color blaugrana, i de mostrar les samarretes i bufandes que ajudin a crear un gran mosaic amb els colors del FC Barcelona.

En el moment del descans, el músic i cantant català Lildami, oferirà des del terreny de joc el seu popular tema Supermercat, que ben segur animarà la graderia de l’Estadi.

Comiat de Busquets i Alba, i actes posteriors

Un cop acabat el partit, tindrà lloc l’adeu de Sergio Busquets i Jordi Alba, amb un passadís per part dels seus companys i membres de l’staff. L’acte seguirà amb el visionat de dos vídeos dedicats als dos jugadors, que passaran a dirigir unes paraules al públic assistent i a fer una volta a l’estadi per acomiadar-se de tota l’afició.

El següent bloc de la celebració estarà centrat en un homenatge als 66 anys d’història de l’Spotify Camp Nou, amb la locució del poema de Josep Maria de Sagarra que es va llegir el dia de la inauguració.

Posteriorment, apareixeran unes samarretes gegants que representaran cadascuna de les dècades de l’Estadi, que seran situades sobre la gespa per representants de diferents col·lectius del Club.

La dansa tradicional catalana també estarà present en aquesta celebració, atès que es ballarà una sardana al voltant del cercle central, formada per membres de diferents colles, així com socis i sòcies sardanistes, que dansaran una versió del Cant del Barça que oferirà la Cobla Principal de Terrassa.

La part final de l’acte serà protagonitzat per un acte simbòlic en el qual un dels socis de més antiguitat, i membre del Senat del FC Barcelona, oferirà a dos infants un obsequi simbòlic de l’Estadi, com a testimoni dels anys passats i garantia del futur.

Una emotiva cançó final
, en un moment en el qual es convidarà també a cantar totes les persones presents, i un castell de focs artificials posaran la cloenda en aquesta celebració de comiat a l’actual Spotify Camp Nou.

Una equipació especial per al comiat

En el marc d’aquest comiat, el primer equip masculí del FC Barcelona també lluirà una equipació especial amb el missatge al pit ‘Ple d’història. Ple de futur’, acompanyat dels anys 1957, data d’inauguració de l’actual Estadi, i 2023, així com el dibuix de l’Spotify Camp Nou. La samarreta estarà disponible a les Barça Store en exclusiva en els pròxims dies per tota l’afició culer que vulgui adquirir-la de cara al partit.

3200x2000

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut